Bsc in de psychologie en technologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De games die je speelt, de mobiele telefoon die u gebruikt om tekstberichten, de website waar u uw online winkelen te sturen. Technologie is overal om ons heen, en is een belangrijk onderdeel van ons leven. Te belangrijk om alleen maar laat het aan technologen.

In Psychology & Technology leer je hoe technologie mensen beïnvloedt, en hoe je kennis van de psychologie kunnen gebruiken om mensen te laten gebruiken de technologie zo goed mogelijk. Maar leer je ook hoe je de psychologie kunt gebruiken om volledig nieuwe technologische toepassingen te ontwerpen, zoals motiverende revalidatie technologie in de gezondheidszorg, gezellig robots of brain-computer interfaces.

Mensen en technologie

Docenten en studenten van de Psychology & Technology programma deal met een breed scala van verschillende onderwerpen, die allemaal gericht zijn op de relatie tussen mens en technologie. Bijvoorbeeld:

  • Robots die helpen in het huishouden
  • Intieme technologie voor het tonen van affectie op een afstand
  • Online veilingen die u kunt vertrouwen
  • Verlichting die je gezonder en slimmer maakt
  • Avatars die u helpen energie te besparen
  • Intelligente straatverlichting
  • Persuasive technologie, of hoe u uw mobiele telefoon die u helpen om gewicht te verliezen? En hoe kan uw douche je minder water te gebruiken?

Best beoordeelde in Gids voor het kiezen van een universiteit en Elsevier

Psychology & Technology is een belangrijke die formeel deel uitmaakt van de bacheloropleiding Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). De Innovation Sciences bacheloropleiding een hoge rating in de Keuzegids Universiteiten 2016 (in het Nederlands) (Gids voor het kiezen van een universiteit 2016). Het programma scoort hoog ten opzichte van andere vergelijkbare programma's.

In het Elsevier 2015 het programma van de Innovation Sciences bacheloropleiding heeft als beoordeling (zeer) goed door de studenten. Eindhoven studenten of Innovation Sciences staat dat ze zeer tevreden zijn met de docenten, de inhoud van het programma en de examens.

Technische Universiteit Eindhoven (TU / e) is de beste universiteit (technologie) in Nederland, volgens Elsevier 2015 en de Keuzegids Universiteiten 2016 (Gids voor het kiezen van een universiteit 2016). Technische Universiteit Eindhoven was ook de best geklasseerde Nederlandse universiteit in de Global Employability Survey.

Major Psychology & Technology

Uw toekomst begint bij de TU / e in het Bachelor College, de thuishaven van de universiteit bacheloropleidingen. Als student van dit Bachelor College krijg je veel ruimte om uw eigen studie samen te stellen op basis van je interesses en ambities. In het Bachelor College begin je met een driejarige bachelor, na een aantal verplichte vakken zoals wiskunde en natuurkunde en leren engineering design. In het Bachelor College ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt in de industrie en leren om uw technologische kennis te vertalen naar toepassingen die relevant zijn voor de samenleving. Uw belangrijke vormen een belangrijk onderdeel van je bacheloropleiding. Het is waar je het veld waarin u wilt later werken als ingenieur te kiezen. Dit is de basis van je opleiding.

Deze website geeft meer informatie over de belangrijkste Psychology & Technology. Psychology & Technology is een belangrijke die formeel deel uitmaakt van de bacheloropleiding Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). Na zijn afstuderen in deze belangrijke ontvangt u het diploma van de bacheloropleiding Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). en de graad van Bachelor of Science in Psychology & Technology.

Psychology & Technology is een van de twee majors binnen de bacheloropleiding Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). De andere belangrijke is: Sustainable Innovation.

NVAO accreditatie

Dit programma is wettelijk erkend en geaccrediteerd door de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... Lees meer

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Lees Minder