Bsc in de psychologie

Neapolis University Pafos

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de psychologie

Neapolis University Pafos

 • Hoe werkt de geest te werken?
 • Ooit had een woord "recht op het puntje van je tong?"
 • Heeft enkele nummers je gelukkig maken, anderen verdrietig?
 • Is er een geur ooit plotseling denken aan een evenement of plaats in je verleden?

Psychologen bestuderen deze en andere veel voorkomende verschijnselen. Maar, ze gaan veel verder dan: Ze bestuderen het menselijk gedrag, zowel normale en atypische, en wat dicteert het.

In het 4-jaar durende reis in het bestuderen van Psychologie aan Neapolis University in Cyprus bent u in staat na te denken, te bespreken en problemen vergelijkbaar met de bovenstaande antwoorden.

Doelstellingen van de psychologie programma

De Bachelor of Science (BSc) Psychologie richt zich op de studie van individuen en groepen, met inbegrip van hun gedrag, denkprocessen en emoties. Het is specifiek ontworpen om:

 • studenten helpen begrijpen van de cognitieve en affectieve processen die de menselijke ervaring en het gedrag ten grondslag liggen
 • verwerven van een diepgaand inzicht in de fundamentele psychologische principes
 • leren van de technieken waarmee gedragingen worden geëvalueerd en aangepast
 • in staat zijn om theoretische principes van toepassing op gedragsproblemen op te lossen
 • ontwikkelen van kritisch denken, wetenschappelijk redeneren en overdraagbare vaardigheden zoals academisch schrijven
 • kennis en vaardigheden die studenten toe te rusten om een ​​breed scala aan professionele bezigheden van toepassing

De algemene doelstelling van de BSc in Psychologie is om inzicht in het gedrag en mentale processen te verbeteren en om hun verbindingen met het gebied van biologie en de sociale wetenschappen te onderzoeken. Deze algemene doelstelling wordt vertaald in concrete doelstellingen die het begrip van de betreffen

 • wetenschappelijke methodologie
 • de huidige stand van psychologische kennis, en
 • de toepassing van zowel de methodologie en kennis om echte problemen

Waarom studeren voor een BSc in de Psychologie aan de NUP?

Gelegen in het hart van Pafos, NUP is een instelling als geen ander. Om te beginnen, de educatieve ervaring op NUP, die voortbouwt op de internationale diversiteit benadrukt strenge intellectuele betrokkenheid, relevante carrière onderwijs en sociale verantwoordelijkheid. Natuurlijk, NUP heeft alles wat je in een moderne universiteit (en sommige dingen die je niet zou verwachten) zou verwachten:

 • Goed uitgeruste computers, bibliotheek, laboratorium en in de klas faciliteiten;
 • Een ondersteunend personeel van academische adviseurs, begeleiders en studenten service personeel om u te helpen met je studie;
 • Technologisch geavanceerde systemen, waaronder draadloos internet
 • Studentenleven dat elke universiteit rivalen

Wij waarderen Psychologisch Onderzoek

Een van de vele voordelen van een psychologie student aan NUP is de unieke kans om uit eerste hand ervaring op te doen in het onderzoekslaboratorium van de faculteit leden. De activiteiten variëren afhankelijk van het soort onderzoek worden uitgevoerd en de huidige behoeften van het laboratorium. Studenten worden aangemoedigd om te werken met de faculteit op onderzoeksprojecten. Gevarieerde cursussen, state-of-the-art computer labs, goed uitgeruste leslokalen voorzien Psychologie studenten met een gedegen voorbereiding op toetreding tot de wereld en voor loopbaanontwikkeling.

Waarom het NUP BSc in Psychologie programma geschikt is voor u

We zijn op zoek naar kandidaten die zullen worden uitgedaagd door de academische discipline van het programma, de wens om gedachten en ideeën aan te dragen in een interactieve leeromgeving, en hebben de wens om te leren. Neem contact met ons op voor een informele bijeenkomst te plannen. Het is de eerste stap in het vinden van of dit het juiste programma voor u.

Programma Structuur

Het programma omvat de belangrijkste disciplines van de psychologie en de structuur bestaat uit de volgende vijf componenten:

 • Content specifieke cursussen (Core Cursussen)
 • Algemene opleidingen
 • Keuzevakken
 • Thesis (optioneel)
 • Opleiding

De afgestudeerden van ons programma zal een grondige kennis te verwerven in een breed scala van onderwerpen in de psychologie. Zij zullen ook in staat zijn om deze kennis toe te passen aan individuen en de samenleving ten goede komen. Ten slotte zal zij de nodige vaardigheden te ontwikkelen om te werken in verschillende professionele rollen, zoals counseling of maatschappelijk werk, het werken met mensen met een handicap, het verstrekken van individuele of gezinstherapie en ondersteuning, evenals adviseren organisaties in praktische zaken, zoals de verbetering van de werkomgeving.

De basisvorming van de BSc programma omvat Level I (breedte) en Level II (diepte) kernvakken in de belangrijkste gebieden van de psychologie, zoals cognitieve, Ontwikkelingspsychologie, Klinische Psychologie, Counselling, Sociale en Onderwijspsychologie. Het bevat ook geavanceerde cursussen in het volwassenenonderwijs Psychopathologie, volwassen Psychopharmacology, de biologische Bases van Gedrag en Onderzoek Methoden en Technieken.

Het doel van de cursus Algemene Onderwijsbond is ervoor te zorgen dat elke afgestudeerd aan de afdeling Psychologie verwerft wetenschappelijke kennis en vaardigheden in gebieden buiten zijn / haar gekozen gebied van studie, die geschikt is voor een universitair opgeleide persoon zijn (computervaardigheden, academisch schrijven, vreemde talen, etc.). Studenten moeten ook een vereiste aantal van vrije keuzevakken te voltooien, afhankelijk van hun behoeften en belangen (bijvoorbeeld Inleiding tot de filosofie, psychologie of Politics, Forensische Psychologie, Sociologie en Antropologie, Marketing Principles etc.) aangeboden door de afdeling Psychologie en andere departementen de Universiteit.

De mogelijkheid om een ​​Thesis na te streven wordt gegeven aan BSc-studenten tijdens de semesters 7 en 8 van hun studie.

Het doel van het Practicum is voor studenten om "hands-on" ervaring opdoen in de psychologie door te werken in een verscheidenheid van instellingen. Het practicum kan plaatsvinden in de Universiteit van Counselling Centrum voor psychologische ondersteuning en evaluatie, in het basis- of secundair onderwijs scholen eenheden, bij overheidsorganisaties, en / of de universiteit ziekenhuis. Het practicum wordt uitgevoerd onder toezicht van personeel worden uitgevoerd.

De BSc in de Psychologie van Neapolis University Pafos bevordert drie belangrijke dimensies, dat wil zeggen, theorie, onderzoek en praktijk, die het plaatst even belangrijk. Een breed scala aan leermiddelen wordt gebruikt om de leerdoelen ∙ deze omvatten lezingen, seminars en het gebruik van audiovisueel materiaal te promoten. De actieve betrokkenheid van studenten bij het leerproces wordt in het bijzonder aangemoedigd.

Duur van de studies

De duur van het programma is vier jaar. De cursussen worden gegeven in het Grieks.

Toelatingscriteria

Kandidaten voor de Psychologie programma moeten afgestudeerden van het secundair onderwijs van een geaccrediteerde instelling te zijn, en ze moeten een goede kennis van het Engels hebben. De universiteit maakt gebruik van verschillende vormen van evaluatie van de competentie in het Engels.

Carriere vooruitzichten

Na het afstuderen zullen de studenten een diepgaand inzicht in de fundamentele psychologische principes en theorieën over een brede overspanning van menselijke activiteiten verworven hebben. Daarom zijn onze studenten hebben een sferische onderwijs en opleiding, die hun toekomstperspectieven te stimuleren om hun carrière als psychologen.

Dit zullen de studenten de kennis en praktische vaardigheden te geven aan hun carrière te beginnen, als instap psychologen, in banen die inzicht en begrip van de principes gedrag vereisen.

Psychologie kan leiden u in vele richtingen de BSc in de Psychologie stelt afgestudeerden niet alleen als psychologen, maar ook in gebieden die kennis en begrip van de principes van het gedrag nodig om te werken. Deze gebieden zijn: reclame, public relations, marktonderzoek en -analyse, communicatie, bevordering van de gezondheid en management consulting.

Onze afgestudeerde studenten kunnen ook doorgaan met postdoctorale studie in gespecialiseerde gebieden, zoals de MSc in Counselling of de MSc in Educational Psychology aangeboden door Neapolis University Pafos, of enige andere discipline aangeboden door een lokale universiteit of in het buitenland.

In het algemeen is de psychologie is een zeer gerespecteerde beroep over de hele wereld - en goed betaald ook! Psychologie afgestudeerden zijn in hoge vraag overal.

Deze school biedt programma's in:
 • Grieks
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Cyprus - Cyprus Online
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Paphos, Paphos
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Cyprus - Paphos, Paphos
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Cyprus Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan