Bsc in de psychologische wetenschappen

Northern Arizona University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de psychologische wetenschappen

Northern Arizona University

De baccalaureus diploma in psychologische wetenschappen, behaald als Bachelor of Science, biedt studenten kansen voor gefocust studie in deze quintessential behavioral science en bouwt onderzoeksvaardigheden die nodig zijn voor wetenschappelijk onderzoek binnen deze discipline. Deze graad is nuttig gebleken voor een loopbaan in veel gebieden, waaronder de wet, entertainment, schrijven, journalistiek, de overheid, het onderwijs, het bedrijfsleven en de kunsten.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Psychological Sciences?

Als je merkt dat je gefascineerd over de reden waarom we denken, voelen, en zich gedragen zoals we ze doen, overweeg dan het nastreven van een graad in de psychologische wetenschappen. Psychologen neem een ​​wetenschappelijke benadering van het bestuderen van gedrag en mentale processen, het onderzoeken van de manieren waarop het leven ervaringen, milieu, cultuur, en biologie allemaal samenwerken om vorm te geven de geest en de hersenen. Onze psychologische wetenschappen majors verkennen een breed scala van onderwerpen, zoals autisme, ontwikkeling van het kind, psychische aandoeningen en behandelingen, neurowetenschappen, en seksualiteit, en beheersen van de belangrijkste onderzoekstechnieken die professionele psychologen gebruiken. Als student, zul je zelfs de mogelijkheid om onderzoek en veldwerk uit te voeren met docenten en studenten aangeboden.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

  • afzet
  • Raadgever
  • Genetica Counselor

Universiteitsvereisten

Om een ​​bacheloropleiding aan de universiteit van de Noord-Arizona te behalen, moet u minimaal 120 kredietpunten voltooien die minimaal een hoofdvak, de liberale studievereisten en de universiteitsvereisten bevatten zoals hieronder vermeld.

  • Alle universiteiten van de Noord-Arizona universiteit zijn liberale studies, diversiteit, opleidingen op het niveau van de hogeschool en op de hoofdsteen.
  • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
  • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
  • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
  • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

  • vlaggestok
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan