Bsc in de sport coaching en lichamelijke opvoeding

University Centre Peterborough

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de sport coaching en lichamelijke opvoeding

University Centre Peterborough

BSc in Sport Coaching en Lichamelijke Opvoeding

De coach is verantwoordelijk voor het instrueren, trainen en leiden van de sporter of het team. Hun doel is om de vaardigheden van de spelers te ontwikkelen of om een ​​specifiek doel te bereiken. Maar hoe werkt de coach weet welke methoden te gebruiken? In deze innovatieve mate vindt u de wetenschappelijke benadering van coaching te verkennen. Je zult erachter te komen wat kennisgebieden zoals menselijke beweging, pedagogie, ontwikkeling van het kind, fysiologie en psychologie kan bijdragen tot het maken van coaching methoden effectiever. Dan zul je gaan om te onderzoeken hoe deze ideeën het beste kunnen worden in de praktijk gebracht.

Het is ontworpen om de wetenschappelijke basis te verkennen van coaching op de ambachtelijke kennis die is opgedaan door een coach aan te vullen. Er zijn tal van gebieden van de studie (zie module lijst) bij te dragen aan de ontwikkeling van een meer effectieve vorm van coaching. Tijdens de daaropvolgende jaren op deze cursus krijg je dieper in deze contexten en onderzoeken hoe zulke methoden kunnen in praktijk worden gebracht.

Deze graad heeft twee hoofddoelen:

  • Om u te voorzien van een goed begrip van de theorie ten grondslag ligt aan de lichamelijke opvoeding en coaching processen en hoe deze theorieën kunnen worden toegepast
  • Om u uit te rusten met de communicatie, organisatorische, praktische, analytische en wetenschappelijke vaardigheden die nodig zijn voor de begeleiding en het onderwijs sport

Deze innovatieve mix van theorie en praktijk zal je in een moderne wetenschappelijke coach die in staat is om een ​​array van de leerlingen te coachen in elke leeftijdsgroep te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Peterborough, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates