bsc in de systems engineering

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de systems engineering

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc in Systems Engineering

Innovaties ontstaan ​​aan de grenzen van disciplines! Moderne producten worden technisch steeds complexer de hele tijd. Conventionele mechanische principes het oplossen van steeds meer vraag gesteld en vervangen door elektronische en software-gerelateerde oplossen van uitgangspunten of beide in combinatie. Deze integrale benadering van de ontwikkeling die de professionele disciplines overwint, wordt genoemd mechatronica. Naast zijn professionele kwaliteit, de moderne mechatronica engineer onderscheidt zich vooral vanwege zijn sociale en management vaardigheden die hem in staat stellen op zich te nemen de rol van moderator in een interdisciplinair team.

&nbsp

Innovaties ontstaan ​​aan de grenzen van disciplines! Moderne producten worden technisch steeds complexer de hele tijd. Conventionele mechanische principes het oplossen van steeds meer vraag gesteld en vervangen door elektronische en software-gerelateerde oplossen van uitgangspunten of beide in combinatie.Deze integrale benadering van de ontwikkeling die de professionele disciplines overwint, wordt genoemd mechatronica. Naast zijn professionele kwaliteit, de moderne mechatronica engineer onderscheidt zich vooral vanwege zijn sociale en management vaardigheden die hem in staat stellen op zich te nemen de rol van moderator in een interdisciplinair team.

&nbsp

&nbsp

Manifold professionele mogelijkheden zijn beschikbaar voor vrouwelijke en mannelijke ingenieurs van mecha-Tronics. Typische activiteiten zijn:

  • Ontwikkeling (planning, calculatie, bouwen en testen van technische installaties en systemen)
  • Productie (planning, montage, beweging en inspectie van technische installaties en systemen, controle van producten en procedures, kwaliteit management)
  • Marketing en distributie van technische installaties en producten
  • Management functies in de industrie, in prive-bedrijven en in de ambtenarij

&nbsp

Takken van de handel zijn onder andere de energie-und milieutechnologie, de algemene machine-en installatiebouw de fabricage, de auto en toeleverende industrie, medische technologie, farmaceutische industrie en dienstverlening en kleinere bedrijven.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates