bsc in de toegepaste geowetenschappen

Montanuniversitaet Leoben

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de toegepaste geowetenschappen

Montanuniversitaet Leoben

BSc in de Toegepaste Geowetenschappen

&nbsp

Exploratie, tappen, en evaluatie van natuurlijke hulpbronnen en deposito's, geologische risico's beoordelen, geotechnische projecteren van bouwprojecten
Hou je van werken in het veld, in het lab, en op de computer? Meld u dan aan voor Toegepaste Geowetenschappen aan de Universiteit van Leoben - een opleiding die natuur-en ingenieurswetenschappen combineert op een unieke manier.

&nbsp

Het werkterrein voor toegepaste aardwetenschappers is zeer uitgebreid. Het omvat de exploratie en tikken van natuurlijke hulpbronnen en deposito's, het eigendom evaluatie van minerale stoffen, voor het grondwater exploratie en bescherming, voorspelling van geologisch veroorzaakte risico's, verontreinigde locaties exploratie en herstel, geotechnische projecteren en het toezicht op bouwprojecten en consultancy diensten.

&nbsp

Afgestudeerden zijn actief in een leidende positie als geoengineers in een zeer breed spectrum professional op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, implementatie en beheer.

&nbsp

&nbsp

Programma Beschrijving


Bachelor-opleiding: 7 semesters, graad: Bachelor (= BSc)

Fundamenten in de natuurwetenschappen, techniek en bedrijfskunde, geowetenschappen in het algemeen (geologie, mineralogie, petrologie, geochemie); geowetenschappelijke werkmethoden (veldwerk, microscopie, geo-informatica), toegepaste geofysica, bron geologie, milieu-geologie, aardolie geologie, technische geologie.

Specialisatie in drie electieve gebieden: Grondstoffen en Milieu Geologie, Toegepaste Geofysica en Petroleum Geologie, Geofysica Petroleum.

De undergraduate programma richt zich op onderwijs in geowetenschappen in het algemeen, met een focus op de toegepaste onderwerpen.

&nbsp

Uitrusting


Grof en fijn scheiding (zagen, steengroeven, slijpen, scheiden, het oplossen), microscopie (verzonden en invallend licht), elektronen microprobe, röntgendiffractometer; vocht opnemen lab (micro-thermometrie, Raman-spectroscopie, hydrothermale lab); analyse in het gebied van anorganische en organische chemie (atomaire absorptie spectroscopie, ionenchromatografie, crush-Leach-analyse, gaschromatografie-massaspectrometrie, pyrolyse-apparatuur); de grond gas analyse, GIS-lab, modeling software, apparatuur en software voor seismism, petrofysica, boorgat meten, geoelectrics en (paleo-) magnetisme.

&nbsp

Typische activitie


Exploratie en exploitatie van mineralen (ertsen, kolen, industriële mineralen, het opbouwen van grondstoffen), beoordeling van de grondstof deposito's, duurzaam gebruik en de verwerking van minerale grondstoffen van hoge kwaliteit producten, beheer van hulpbronnen, de beoordeling van geologische risico's, exploratie en exploitatie van aardolie en aardgas reservoirs, gasopslag, toepassing van geofysische methoden in geo-engineering en de bescherming van het milieu.

&nbsp

Typische takken van de industrie


Grondstof industrie, olie-en gasindustrie en de dienstverlenende bedrijven, materiaalontwikkeling, raadgevend ingenieurs, overheid, onderzoeksinstellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Locations
Oostenrijk - Leoben, Stiermarken
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Oostenrijk - Leoben, Stiermarken
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan