Bsc in de toegepaste informatica

Northern Arizona University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de toegepaste informatica

Northern Arizona University

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om dergelijke onderwerpen te verkennen als: data mining (via het Centrum voor Data Insight), parallel algoritmen, gedistribueerde systemen, kunstmatige intelligentie, fuzzy logic, neurale netwerken, evolutionaire programmering, en het modelleren van reactieve systemen en fundering in programmeertalen, software engineering, virtuele collaboratieve omgevingen, en user interfaces.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de toegepaste informatica?

Beeld jezelf uitrollen van uw eigen doorbraak software om de volgende Google of YouTube zijn bezig met de volgende generatie van de computer gaming motoren, of het ontwikkelen van nieuwe toepassingen bij Microsoft, IBM, of Intel. Of u nu een carrière te starten meteen of de uitoefening van graduate studie voor het eerst, zal de afdeling Informatica helpen bouwen aan een platform voor uw high-tech dromen.

Als u op zoek bent naar een carrière in de kleinere schaal, hands-on toegepaste programmering, ons programma kan gewoon krijg je daar. Bereid je voor om de carrière-grond lopen met onze innovatieve Design4Practice Program raken. Deze opeenvolging van team-based design cursussen richt zich op de implementatie van real-world projecten, het simuleren van de software ontwikkelomgevingen sterk geïntegreerde en wereldwijd gedistribueerd in opkomst in de moderne zakenwereld. Werk aan het project ontwerp teams met studenten uit andere disciplines om software te creëren, de bouw van de technische en professionele vaardigheden die nodig zijn voor succes in het uitdijende heelal van high-tech. Denken van studeren in het buitenland om te profiteren van de wereldwijde carrière trends te nemen? Wij moedigen internationale studie en stages in andere landen te vergemakkelijken. Waar uw verbeelding u neemt, zal een informatica opleiding aan Northern Arizona University nieuwe deuren openen.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • software consulting
 • Bio-informatica en data management
 • Graphics en game-ontwikkeling
 • Defensie software-analyse

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

 • Statisticus
 • INGENIEUR
 • Onderzoeker
 • Universiteitshoogleraar

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

 • vlaggestok
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan