Bsc In De Vroege Jeugdopleiding - Initiƫle Docent Licentie

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In De Vroege Jeugdopleiding - Initiële Docent Licentie

Grand Canyon University

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je Bachelors in het kleinschoolse onderwijs

Bereid je voor voor een carrière in het onderwijzen van zuigelingen door middel van basisstudenten met de Bachelor of Science in het kleinschoolonderwijs. Onderzoek kind ontwikkeling en vroege interventies voor kinderen vanaf geboorte tot pre-K, en beheers de inhoudskennis die nodig is voor uw kwaliteiten K-3 initiële licentie. Aangeboden door het College of Education, biedt deze bachelors in het vroegtijdig onderwijs programma de basis voor het onderwijs en de cursussen om je voor te bereiden op een hooggekwalificeerde leraar.

In kleine, dynamische academische instellingen, onderdompelen u in fakulteitsgerichte discussies met anderen gepassioneerd over het gebied van de vroege kinderopvoeding. Studiebegrippen die u voorlichten aan het leren en leren in het 21ste eeuwse klaslokaal en strategieën om geletterdheid en taalvaardigheden bij kinderen te bouwen, tot acht jaar oud. Praktijkervaringen door de online bachelors in het vroegschoolse opleiding bieden u de mogelijkheid om instructiemethoden toe te passen en met studenten van verschillende leeftijdsgroepen, intellect en culturen te werken. Alle coursework in dit programma komt overeen met de nationale onderwijsnormen.

Programma's die leiden tot de certificering van de leraren kunnen practicum uren, staatsexamen, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van de Grand Canyon University vereisen.

degree Outcomes

Bereik je doelen met een vroegtijdig opleidingsniveau

In de bachelors in de jeugdopleidingsgraad richt je je op onderwerpen die je helpen bij het ontwikkelen van jonge gedachten. Met behulp van onderzoeksgebaseerd bewijs, verhoog je bewustzijn van de stadia van groei en ontwikkeling en de daarmee verband houdende mijlpalen. Daarnaast verkent u manieren om de aandacht van kinderen te beoordelen en leeractiviteiten op creatieve manieren te implementeren. Tijdens de stageopleidingen die tijdens uw programma worden ondernomen, worden kinderbegeleiding en activiteiten onderzocht tijdens een geboorte tot een kleuterschool en in een K-3 omgeving. Als afgestudeerde die de coursework en de eisen van de staat succesvol heeft afgerond, voldoet u aan de vereisten voor licentie in Arizona.

Wat je leert

Studie van een uitgebreid curriculum in het kleinschoolonderwijs

In dit opleidingsprogramma voor vroegere kinderjaren studeren lerarenkandidaten onderwerpen zoals:

  • Instructiemethoden voor de uitzonderlijke leerling en niet-engelse sprekers
  • Classroom engagement en management technieken
  • Ontwikkelingsmijlpalen en methoden van evaluatie
  • Curriculumontwikkeling en -onderwijs voor taalkunsten, wiskunde, wetenschap, gezondheid, sociale studies en de kunst

Uitkomsten carrière

Verken carrièremogelijkheden met een kleuterschool

Gemeenschappelijke banen die de online bachelors in de vroege jeugdopleiding volgen, zijn onder andere voorschoolse leraar, kinderopvang directeur, kinderontwikkeling specialist, schoolprogramma directeur en onderwijsadvocaat. Potentiële werkplekken zijn onder meer publieke en prive-basisscholen, kinderdagverblijven, kinderopvangcentra en sociale dienstbureaus.

programma Locaties

Campus

Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - South Phoenix, Arizona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan