Bsc in de wiskunde en natuurkunde

The University of Warwick, Department of Physics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de wiskunde en natuurkunde

The University of Warwick, Department of Physics

Wiskunde en natuurkunde zijn complementair onderwerpen en maken een verstandige combinatie om te studeren aan de universiteit. Er zijn vele voorbeelden van onverwachte ontdekkingen als gevolg van interactie tussen de twee disciplines. Ideeën ontwikkeld in deeltjesfysica hebben geleid tot vooruitgang in de topologie - een van de zuiverste takken van de wiskunde. Vooruitgang in het begrijpen van chaos verschaffen ander voorbeeld. Ideeën uit de theorie worden in toenemende mate in het modelleren van complexe fysische systemen worden toegepast, zoals de sfeer en lasers.

De gezamenlijke cursussen Warwick (BSc en MMathPhys) zijn nu tot de best-gevestigd in het land met ongeveer 50 studenten per jaar te beginnen. De cursussen omvatten een aanzienlijk deel van de modules van beide bijdragen afdelingen in de eerste plaats bedoeld voor joint degree studenten. Het is mogelijk aan het einde van het eerste jaar over te dragen aan een van de enkelvoudige graden. Jaar één en twee zijn gemeenschappelijk voor de twee gangen.

Warwick is sterk in onderzoek in een aantal takken van de wiskunde en natuurkunde, en is goed geplaatst om de rekeningen van die ontwikkelingen die het meest interessant voor joint degree studenten te bieden. Deze omvatten niet-lineaire systemen (er zijn modules van het weer, het modelleren van biologische systemen, en complexiteitstheorie) en theoretische natuurkunde.

YEAR ONE (BSc en MMathPhys)

In het eerste jaar, alle studenten nemen de modules in de Core lijst. Om u een idee over de manier waarop de opleiding is gestructureerd in het eerste jaar te geven, het getal tussen haakjes na elke module titel aangeeft het aantal colleges u zal aanwezig zijn bijvoorbeeld (15L) geeft een 15-lezing module.

Wiskunde (kern): Sets en Numbers (30L), Wiskundige Analyse (60L), Lineaire Algebra (30L), differentiaalvergelijkingen (30L)

Natuurkunde (kern): Elektriciteit en magnetisme (30L), Natuurkunde Foundations (30L), Quantum Phenomena (15L), klassieke mechanica en Relativity (30L), Thermische Fysica I (15L), Programming Workshop (15L) Opties Studenten kunnen elk van de te nemen volgende extra krediet : Inleiding tot de geometrie (15L), Inleiding tot Samenvatting Algebra (15L), Inleiding tot de Sterrenkunde (15L), Programmering for Scientists (30L), deeltjesfysica (15L), Waarschijnlijkheid (15 of 30L).

YEAR TWO (BSc en MMathPhys)

Studenten nemen de core modules en minstens acht modules uit de lijst van opties.

Wiskunde (kern): Wiskundige Analyse III (30L), Vector Analyse (30L), partiële differentiaalvergelijkingen (30L), Variationele Principles (15L) Natuurkunde (kern): Elektromagnetische Theorie en Optics (20L), Methods of Mathematical Physics (20L), Kwantummechanica en haar toepassingen (40L) Thermische Fysica II (20L) Physics of Fluids (20L)

Wiskunde Opties: Algebra I, Algebra II, Metric Spaces, Geometry, Differentiatie, Introduction to Systems Biology, Theorie van gewone differentiaalvergelijkingen Physics Opties: Stars, Geofysica, Hamiltonian Mechanics, Computational Physics, Global Warming, The Physics of Electrical Power Generation, Experimentele deeltjesfysica

Opties van andere departementen: Moderne Vreemde Talen, Business School Modules, Introduction to voortgezet onderwijs

DRIE JAAR (BSc)

Naast een module over Communicating Science, studenten selecteert u ongeveer 12 modules (het exacte aantal is afhankelijk van de lengte van de modules) uit: Wiskunde Opties: Complex Analysis Group Theory, Algebra II, Differentiatie, Metric Spaces, Meet Theory, Functioneel Analyse I, Fluid Dynamics, Geometrie van Krommen en oppervlakken, Regeltechniek, Topics in Mathematical Biology, Theorie van partiële differentiaalvergelijkingen, Continuum Mechanics

Physics Opties: Het Standaard Model, Quantum Physics van atomen, Condensed Matter Physics, Elektrodynamica, Plasma Elektrodynamica, astrofysica, kosmologie, Galaxies, Weer en Milieu, statistische fysica, niet-lineariteit en Chaos, Physics in Medicine, Magnetic Resonance

Opties van andere departementen: Zakelijke studies; Wetenschappelijke methode; Moderne Vreemde Talen De lijst met opties hierboven gegeven kan iets veranderen van jaar tot jaar en sommige opties niet beschikbaar zijn in elk jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates