Bsc in de wiskunde

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de wiskunde

Millsaps College

BSc in de wiskunde

De afdeling wiskunde aan Millsaps College biedt een curriculum ontworpen om de behoeften en belangen van elke student die wil wiskunde streven vervullen. De afdeling ondersteunt twee majors: Wiskunde en Toegepaste Wiskunde. Of uw doel is om graduate school na te streven, om een ​​carrière in de industrie of de overheid te vinden, of gewoon om je analytische vaardigheden ontwikkelen om hun hoogste potentieel, de afdeling wiskunde is klaar om u te voorzien van de wiskundige ervaringen die je nodig hebt.

De afdeling wiskunde is toegewijd om een ​​programma van instructie die doelen zullen bereiken in 4 gebieden: kwantitatieve geletterdheid van onze afgestudeerden; dienst aan andere afdelingen; dienst aan de belangrijkste; en de persoonlijke ontwikkeling van de individuele studenten.

Doelstellingen van de Millsaps College faculteit Wiskunde

  • Om instructie dat iedere afgestudeerde van het college stelt de analytische redeneervermogen nodig om effectief om te gaan met kwantitatieve informatie te ontwikkelen.
  • Steun te verlenen aan andere disciplines te bieden door te voldoen aan hun curriculaire behoeften in de wiskunde.
  • Om ervoor te zorgen dat de wiskunde majors zijn voorzien van hoge kwaliteit instructie in de belangrijkste gebieden van hun vakgebied; om hen op de hoogte van actuele thema's en actieve onderzoeksgebieden te maken; om hen voor te bereiden om te concurreren op de werkplek en in graduate en professionele scholen.
  • De leerlingen aanmoedigen om hun kennis te verbinden met de wereld om hen heen; te laten nadenken over toepassingen van hun vakgebied en de huidige en potentiële gevolgen van deze toepassingen op onze samenleving; een undergraduate ervaring dat onze studenten helpt bij steeds verantwoorde en effectieve burgers.

Wat kunt u doen met een grote in de wiskunde?

Studenten met een diploma in de wiskunde worden regelmatig geprezen om hun ongelofelijke analytische vaardigheden. Werkgevers zoeken wiskunde majors, ongeacht de specifieke werkzaamheden die als gevolg van hun vermogen om problemen op te lossen. Banken en beleggingsondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen (zoals de NSA, Census Bureau, of CDC), farmaceutische bedrijven en uitgeverijen zijn slechts een paar van de grote werkgelegenheid die beschikbaar zijn om wiskunde majors zijn. Bovendien, wiskunde biedt een solide voorbereiding voor graduate school in verschillende gebieden. Majors vaak gaan naar school afstuderen in wiskunde, statistiek, geneeskunde, engineering, actuariële wetenschappen, het bedrijfsleven en de wet. Of u geïnteresseerd bent in de wiskunde voor zijn eigen belang of in toepassingen van de wiskunde in een bepaald onderwerp zijn van een diploma in de wiskunde geeft u de basis voor een leven van kritisch denken en leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates