bsc in departement van de burgerlijke bouwkunde

Atilim University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in departement van de burgerlijke bouwkunde

Atilim University

BSc in Departement Burgerlijke Bouwkunde

&nbsp

Missie

&nbsp

Onze missie is om onze studenten de nodige kennis en vaardigheden te krijgen in de wetenschappelijke en technische gebieden die verband houden met de praktijk van Civiele Techniek, en hen te voorzien van een educatieve omgeving die hun voorbereiding in staat stelt als zelfbewuste ingenieurs met kritisch denken, die oefenen hun beroep op het hoogste niveau met een sterk gevoel voor ethiek.

&nbsp

&nbsp

Visie

&nbsp

Samengevat als "Excellence in het onderwijs, de productiviteit in het onderzoek, het concurrentievermogen in het ondernemerschap!"Onze visie is het ontwikkelen van een nationaal en internationaal erkende opleiding niet alleen om de leidende positie van onze afdeling te versterken onder de nationale private universiteiten, maar ook om onze rang te verhogen, tot binnen de top vijf van alle universiteiten in Turkije. Naast hun Civiele Techniek kennis en vaardigheden, het is een integraal onderdeel van onze visie dat onze afgestudeerden progressief zijn mensen die kennis hebben en geïnteresseerd in de sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en kunsten, toegewijd aan hun gemeenschap te dienen, en in staat om de kwaliteit van onderzoek en creatief ondernemerschap.

&nbsp

&nbsp

Vacatures

&nbsp

Civil Engineers werkzaam zijn in de planning, ontwerp, bouw, beheer, onderhoud, reparatie en vernieuwing van de infrastructuur componenten, zoals bouw, infrastructuur, energie-en irrigatiesystemen.

Goed opgeleide Civil Engineers worden gepresenteerd met een breed spectrum van de werkgelegenheid in de publieke en private sector. Groeiend aandeel van de Turkse civiele techniek en bouw in de wereld bouwmarkt vergroot internationale werkgelegenheid in parallel met de wereldwijde economische groei.

&nbsp

Afvalwaterzuiveringsinstallaties

&nbsp

Laboratoria zijn het belangrijkste onderdeel voor de afdeling Civiele Techniek. De informatie wordt geleerd in de klas, en laboratoria worden gebruikt om de praktische kennis te krijgen. Bovendien worden deze laboratoria voor onderzoeksdoeleinden. 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan