bsc in departement van de internationale handel en logistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in Departement van Internationale Handel en Logistiek
Zelfs als de internationale handel en internationale logistiek worden gezien als twee aparte disciplines, zijn ze sterk van elkaar afhankelijk, aanvullende en in zekere zin onmisbaar studiegebieden voor elkaar.

Vandaag in parallel met de vooruitgang in de communicatie-en informatietechnologieën, een groot aantal goederen en diensten in alle sectoren zijn in omloop op het gezicht van de wereld.

Daarom stijgen de buitenlandse handel volumes, interactie tussen markten en land-en stevige concurrentie op basis van houdt het transformeren van de traditionele handel waarneming, maakt ook de logistieke discipline die niet kunnen enkel worden geëvalueerd "transport " met het feit dat het product / dienst biedt / arbeid / informatiebronnen tussen het punt van vertrek en het punt van consumptie voorafgaand aan de efficiëntie en optimalisatie. Met andere woorden, op het spoor van de evolutie van de wereldeconomie de neiging om te globaliseren en / of met de 21e eeuw regionaliseren, het concept van de internationalisering in zowel vaste als de industrie schaal voegt een nieuwe dimensie voor de handel en maakt logistieke functie van vitaal belang.

Zo heeft de internationale stroom van goederen, diensten en investeringen worden geïntegreerd en levendige van handel en logistiek is de locomotieven van de moderne economie.In een notendop, zal iedereen die bereid is om zich te specialiseren in de internationale handel praktijken hebben de know-how over de logistiek. Vandaar dat het voordeel van onze studenten worden opgeleid in zowel de internationale handel en logistiek is duidelijk. En dit is de reden waarom onze-afdeling stelt haar kennis van het onderwijs op een flexibele en vooruitstrevende frame net als de de disciplines entreates die single-minded benadering te weigeren.
Missie

Primaire taak van internationale handel en logistieke afdeling is om onderwijs en onderzoek te verbreden met praktische studies en om de kennis te verdiepen in de disciplines van de internationale handel en logistiek, die een is in de andere.Concordantly, onze-afdeling voegt het begrip en de uitvoering op het gebied van internationale handel en logistiek door het nemen van een multi-focus benadering in het onderwijs strategie.
Visie

In de internationale handel en logistieke afdeling, hebben we als doel om onze studenten op te leiden met betrekking tot de behoefte van de sector te voldoen en vormen een hoog gekwalificeerde beroepsbevolking, die voldoende is voor nationale en internationale arena, voorzien van een brede visie en de kerncompetentie in zijn / haar veld met de efficiëntie te communiceren in een vreemde taal en de mogelijkheid om te analyseren / synthetiseren de sector door middel van zowel nationale als internationale stage-en onderzoeksprogramma's ingeschakeld met de samenwerking tussen onze afdeling en de particuliere sector.
 
  
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Atilim Universiteit is opgericht door de Atilim Stichting op 15 juli 1997 om te dienen als een stichting University in de hoedanigheid van een rechtspersoon op grond van bepalingen van de wet niet. 25 ... Lees meer

Atilim Universiteit is opgericht door de Atilim Stichting op 15 juli 1997 om te dienen als een stichting University in de hoedanigheid van een rechtspersoon op grond van bepalingen van de wet niet. 2547 met betrekking tot de Stichting van de instellingen voor hoger onderwijs. Atılım Het doel is het ontwikkelen van individuen met de mogelijkheid van het bereiken van en de invoering van de universele informatie die nodig is in het tijdperk van de technologie te gebruiken; - personen die zijn kennis en ervaring in hun vakgebied, in staat om te werken als leden van een team, en zijn niet bang van de concurrentie. Daarnaast zal ze actief zijn in nauw verband met de internationale gemeenschap, terwijl het kunnen beschermen en te behouden artistieke, culturele en historische waarden; gevoelig voor de milieuproblematiek te zijn terwijl ze dynamisch, leergierig en zich bewust van de problemen van hun land.Atılım University is gelegen op 250 hectare grond in İncek een van de meest recente en snelst groeiende woonwijken van Ankara, 20 km van het centrum en 7 km van de snelweg. De campus bevat faculteitsgebouwen, laboratoria, conferentiezalen, basketbal en volleybal velden, een sporthal, tennisbanen, een voorwaarde hal, een zwembad, recreatie gebieden waar outdoor-activiteiten ook worden verricht, cafetaria's en restaurants. &nbsp Door de uitgaven van uw universiteit dagen bij ATILIM Universiteit krijgt u: ◦ De mogelijkheid om uw universitaire opleiding in een vreemde taal ◦ De fysieke en systematische infrastructuur die nodig is voor de synthese van de drie belangrijkste facetten, namelijk "onderwijs ", "onderzoek " en "cultuur ", die de "universiteit "-concept vormen ◦ onderwijs aan internationale normen (bijv.ABET 2000) ◦ De bevoegde academische team ◦ De mogelijkheid om lezingen te hebben in kleine klassen en dus meer actieve betrokkenheid bij het leerproces, ◦ De moderne laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie ◦ De mogelijkheid om te communiceren met docenten op een een-op-een basis en hebben een echte opleiding en discussie sfeer ondersteund door een verscheidenheid aan sociale activiteiten, Lees Minder