bsc in departement van mechatronica

Atilim University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in departement van mechatronica

Atilim University

BSc in Afdeling Mechatronica

&nbsp

Mechatronica is de synergetische integratie van de mechanische engineering met elektronica en intelligente computer controle in het ontwerpen en vervaardigen van producten en processen. Mechatronics wordt ook omschreven als een interdisciplinair gebied van de technische wetenschappen, die de onderlinge verbindingen karakteriseert tussen werktuigbouwkunde, elektrotechniek / elektronica en informatica zodanig dat deze verbindingen zijn de basis voor een "intelligente " gedrag van een machine. Het gemeenschappelijke kenmerk van de mechatronica uit deze definities is vooral de toepassing van computer-gebaseerde digitale technieken, door middel van verschillende elektrische en elektronische interfaces voor een efficiënte mechanische functies te bereiken.

&nbsp

Mechatronica is de synergetische combinatie van precisie-mechanica, elektronica, regeltechniek en informatica. Het belangrijkste element in mechatronica is de integratie van deze gebieden door middel van het ontwerp-proces vanaf de identificatie van het ontwerp nodig hebben. Mechatronische producten vereist de integratie van de mechanismen, actuatoren, sensoren, computationele hardware en controle algoritmen. Onderscheidende kenmerken van de mechatronische producten zijn: "de vervanging van de vele mechanische functies met elektronische, wat resulteert in een veel grotere flexibiliteit, gemak van de re-design of herprogrammeren, de mogelijkheid om gedistribueerde controle in complexe systemen uit te voeren; en de mogelijkheid om geautomatiseerde gegevens uit te voeren verzameling en rapportering ".Vanwege deze voordelen van mechatronische ontwerp, de algemene trend in de industrie is meer en meer intelligente producten te maken, zoals intelligente vaatwassers, wasmachines en geavanceerde auto's. De nieuwe industrie ontwikkeling geeft aanleiding tot een dergelijke student profiel dat enige ervaring in de mechatronica ontwerp en mechatronica filosofie heeft.

&nbsp

Mechatronics wordt beschouwd in de bredere zin, zoals de naam gegeven aan een speciale filosofie achter het ontwerp en de ontwikkeling van microprocessor-gebaseerde producten. Het curriculum in het departement van de mechatronica engineering aan de Atilim Universit y is ontworpen om volledig te voldoen aan deze eisen. Het curriculum en de cursussen hebben als doel echte hands-on ervaring in de mechatronica engineering, met speciale nadruk op het technisch ontwerp van mechatronische producten.

&nbsp

&nbsp

Vacatures

&nbsp

Job kansen voor afgestudeerden van de afdeling Mechatronics Engineering zijn diversing van Hi-Tech particuliere bedrijven om grootschalige engineering projecten van de overheid en de wereldwijd toonaangevende industriële ondernemingen. Onze afgestudeerden zijn het meest succesvol in het design en technologie ontwikkeling, front-end technologie projecten in een breed toepassingsgebied, zoals; industriële automatisering, robotica applicaties, geautomatiseerde systemen, medische mechatronica enz. Veel van onze afgestudeerden hebben hun eigen bedrijven met spin-off technologie ideeën ontwikkeld tijdens hun universitaire jaar.
 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan