Bsc in energie, olie en gas beheer

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in energie, olie en gas beheer

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Bachelor of Science in de Energie, Olie en Gas management
 • Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus)
 • Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks)
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Doelstellingen

Het programma biedt studenten algemene kennis op het gebied van energie, olie en gasbeheer. Het is ontworpen om toekomstige junior executives en business managers voor te bereiden op de opkomende olie- en gasindustrie in Cyprus om volledig opgeleid en bekwaam te zijn in alle aspecten van management, economie, recht en technologie, zodat deze effectief kunnen functioneren in deze opkomende industrie.

Doelstellingen

De voorgestelde Bachelor graad is bedoeld om leerresultaten in verband te hebben: kennis, toepassing van kennis en inzicht in de olie en gas technologieën en het beheer van energie. Het curriculum rust studenten met theoretische en praktische kennis, onderzoeks- en analytische vaardigheden, en het inzicht in de zakelijke en managementprocessen die nodig zijn om een ​​carrière in de olie- en gasindustrie te ontwikkelen.

Het programma heeft zowel een academische als marktoriëntatie. Het is dus gericht op studenten die van plan zijn om post-graduate studies na te streven, evenals degenen die de arbeidsmarkt zullen betreden na het afstuderen.

Carriere vooruitzichten

Het wordt verwacht met bijna zekerheid dat de ontdekking van olie en gas in de Cypriotische exclusieve economische zone van de vestiging van nieuwe bedrijven en operaties vraagt ​​met een toenemend aantal vacatures. Naar verwachting bevinden deze functies zich in drie gerelateerde categorieën:

 1. Beroepsmedewerkers zoals mechanica, lassers, loodgieters, elektriciens gespecialiseerd in de olie- en gasindustrie en aanverwante bedrijfstakken. Aan deze behoefte kan het best worden voldaan met technische / beroepsprogramma's.
 2. Bedrijfsmanagers en leidinggevenden met een grondig inzicht in de olie- en gasindustrie en aanverwante bedrijfstakken die uitstekend kunnen functioneren en presteren in deze opkomende industrie. Dit is de behoefte die wordt bereikt met het huidige programma.
 3. Meer wetenschappelijk georiënteerde technische staf die mogelijk op dit moment werkloos houders van graden in de chemie, fysica, wiskunde, techniek, biologie, geologie etc. die een post-graduate programma zal bijwonen en zet ze in hoger technisch / technische staf voor de verschillende operationele technologieën en processen.

Deze behoefte kan worden voldaan met een post-graduate opleiding in de Olie en Gas Technology.

Toegang tot verdere studies

Studenten die de Bachelor of Science graad in Energy, Oil & Gas Management behalen, zullen verschillende mogelijkheden hebben voor verdere studies:

 1. Een Master of Science (MSc) in Olie en Gas of Energy Technology.
 2. Een ander gerelateerd postdoctoraal diploma, zoals de Master in Laws (LLM) graad met een verwante specialisatie. Deze Masters zal hen niet kwalificeren als advocaten, maar de opgedane kennis zal substantieel en zeer nuttig zijn.
 3. Een professionele kwalificatie, zoals de ACCA of het Institute of Marketing voor gespecialiseerde kennis in een zakelijk functioneel gebied dat een ideale combinatie zal zijn met hun eerdere niet-gegradueerde achtergrond.

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en voortdurende evaluatie. Doorlopende evaluatie kan onder meer mid-termen, projecten en klasdeelname omvatten.

Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien.

Een minimum cumulatief cijfermatig gemiddelde punt (CPA) van 2.0 is vereist. Dus, hoewel een 'D' een PASS-cijfer is, is een gemiddelde cijfer van 'C' nodig om een ​​CPA van 2,0 te behalen.

Leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma, moet de student in staat zijn om:

 1. Maak gebruik van kennis en inzicht in conventionele bedrijfskundige onderwerpen zoals algemene boekhouding, economie, management, marketing, ondernemingsrecht en financiën.
 2. Het vertonen van vaardigheden die vereist zijn bij onderhandeling, operations management, olie- en gas accounting en projectmanagement voor de energiesector.
 3. Kritisch evalueren fundamentele wetenschap concepten en principes met betrekking tot de fysieke geologie, aardolie geologie en energietechnologieën.
 4. Gebruik fundamentele kennis van olie- en gastechnologieën en pas technieken voor veiligheid en risicobeoordeling toe.
 5. Toon kennis en begrip op het gebied van wetgeving met betrekking tot olie en gas, milieu en de wet van de zeeën.
 6. Analyse en evaluatie van de economie van de energie-, olie- en gasindustrie en de olie- en gasmarkten.
 7. Communiceer duidelijk Europees energie- en milieubeleid evenals geopolitieke veiligheidskwesties.
 8. Kritisch analyseren en evalueren van actuele milieuthema's, zoals klimaatverandering, hernieuwbare bronnen en duurzaamheid.
 9. Het eigen leren en ontwikkelen beheren, inclusief tijdmanagement en organisatorische vaardigheden om een ​​groot, onafhankelijk project te plannen en implementeren.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school