Bsc In Engineering (uitwisseling Semester)

ZHAW School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Engineering (uitwisseling Semester)

ZHAW School of Engineering

We zijn blij met uw interesse om een ​​uitwisseling semester doen op het ZHAW School of Engineering. Aan het Winterthur campus (op 30 km van Zürich) bieden wij opwindende vakgebied combinaties, praktische instructie met behulp van de nieuwste methoden en een uitstekende infrastructuur van de instituten en laboratoria. U kunt een groot aantal modules bij te wonen als onderdeel van onze aantrekkelijke en veelbelovende bacheloropleidingen. Prioriteit wordt gegeven aan studenten bij onze partner universiteiten voor de toelating tot een uitwisseling semester (Swiss-European Mobility Programme / andere bilaterale overeenkomst). Studenten van universiteiten zonder partner overeenkomst met ZHAW zijn ook welkom, echter, en toegegeven waar mogelijk. Je studeert samen met uw Zwitserse collega's. De ZHAW School of Engineering biedt een selectie van modules in het Engels voor inkomende studenten die geen Duits spreken. In aanvulling op de modules in het Engels, inkomende uitwisselingsstudenten de mogelijkheid van het doen van een project te werken in een van onze 13 instituten en centra. Dit maakt het mogelijk voor studenten die geen Duits spreken om ook een waardevolle semester af te ronden aan de ZHAW School of Engineering en de gebruikelijke eis van 30 ECTS te verdienen. Inkomende studenten die Duits spreekt kan uiteraard ook de Duitstalige modules bij te wonen.

BSc in de ingenieurswetenschappen

Sommige 2.000 studenten kunnen zich niet vergissen: studeren aan de ZHAW Zurich University of Applied Sciences School of Engineering is aantrekkelijk, theoretische en praktijkgerichte. Wij bieden alles wat u nodig heeft voor een succesvolle carrière als ingenieur. Ingenieurs zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van innovaties, en hun uitgebreide expertise maakt dat ze veel gewilde door vele verschillende bedrijven. Heeft u een grote interesse in de fascinerende wereld van de techniek? Of in de wisselwerking tussen economie en technologie? Dan is de ZHAW School of Engineering de juiste plek voor jou!

De instituten en centra van de School of Engineering zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling van projecten samen met industriële en zakelijke partners. U wordt direct profiteren. Dit komt omdat de resultaten van het onderzoek continu toegevoerd aan de leer zijn opgenomen. In het project werken en bachelor thesis, werk je aan je eigen onderwerpen in nauwe samenwerking met industriële bedrijven en dienstverleners.

luchtvaart Op het gebied van de luchtvaart is het noodzakelijk om een ​​groot aantal verschillende taken beheersen binnen een korte tijd. Dit vereist dat alle deelnemers aan uitgebreide technische kennis, een holistische manier van denken, team en communicatieve vaardigheden en een onafhankelijke geest bij het werken onder de concurrerende belangen van mensen, technologie en het milieu. Veiligheid en de economie zijn van cruciaal belang als het gaat om het dagelijks voorzien in de zeer technische en complexe systeem van luchtvaartdiensten. Milieuvriendelijkheid is essentieel op lange termijn voor het gebruik van toegepaste technologieën. De luchtvaart is een wereldwijd en intermodaal gekoppelde verdeling van het totale transport systeem. Professionals met een verscheidenheid aan opleidingen op het gebied van proces- en system engineering interessant vinden werkterreinen hier. Diepgaande kennis op technisch gebied en de mogelijkheid om ecologische, economische en juridische principes koppelen zijn essentieel voor de bevoegde voltooiing van de veelzijdige taken.

elektrotechniek Goed opgeleid en hoog gekwalificeerde elektrotechnici worden zeer gewaardeerd in de economie. De veelzijdige gebied van elektrotechniek opent een breed scala van aantrekkelijke loopbanen voor jou. Als een elektrisch ingenieur, zult u de beste oplossingen voor technisch uitdagende taken, waaronder die op het gebied van telecommunicatie, signaalverwerking, controle en aandrijftechnologie, embedded systemen en micro-elektronica ontwikkelen. Brede algemene kennis van en diepgaande gespecialiseerde opleiding zijn essentiële eisen voor succes in je toekomstige carrière. De solide technische en praktische opleiding biedt u de vaardigheden die nodig zijn om problemen te herkennen en omgaan met hen onafhankelijk van elkaar. Dit omvat een bachelor thesis en projectmatig werken, waar u zal zich bezighouden met actuele thema's in nauwe samenwerking met de industrie. Wij zullen u te trainen in interdisciplinair denken en activiteit tijdens het gehele studieprogramma. Proces-engineering: ontwerp, lay-out, modellering, planning, uitvoering en werking van processen en systemen. Milieu-engineering: analyse, modellering, planning en uitvoering van maatregelen voor de lucht, water en bodem milieuproblemen, maar ook op het gebied van de bescherming van procesgeïntegreerde milieu.

computer science Tijdens de cursus krijgt u een gefundeerde basiskennis van de verschillende aspecten van de informatica, zoals software ontwikkeling, communicatie-systemen en computersystemen en theoretische en wetenschappelijke principes. De instructie harmoniseert de theoretische en praktische aspecten, en dus biedt een ideale voorbereiding voor uw werk in dit vakgebied. Een grote verscheidenheid aan boeiende activiteiten wachten u. Zo kunt u werken in procesontwikkeling en optimaliseren van de IT-systemen in overheidsdiensten als in de productie. Of u kunt begeleiden en complexe IT-systemen en toepassingen in het bedrijfsleven te ontwikkelen. Als projectleider, zal je de controle te nemen en nieuwe producten te ontwikkelen en ze in de praktijk operaties. Toepassingen in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) zijn alomtegenwoordig in de professionele als de particuliere sector. Veel instellingen en bestuursorganen kunnen alleen hun taken met functionele ICT te voltooien; de economie kan niet meer concurreren zonder geoptimaliseerd ICT. De afgestudeerden van de ZHAW School of Engineering zorgen voor de werking en de verdere ontwikkeling van deze systemen op vele gebieden.

Mechanische Techniek Machinebouw als motor voor technische innovatie is de koploper van de Zwitserse export industrie en een van de belangrijkste productiesectoren met spannende opdrachten. Turbinebladen, kraanmachinist zetels, medische implantaten of innovatieve coatings: mechanische ingenieurs zijn betrokken bij bijna elk product dat nieuw is ontwikkeld en geproduceerd. In de eerste twee jaar van de studie, leer je de wiskundige, wetenschappelijke en technische fundamentals. Deze omvatten wiskunde, natuurkunde en informatica. U maakt kennis met de vloeistofdynamica en thermodynamica alsook met meet- en regeltechniek geworden. Parallel aan de basisvakken, kunt u direct toepassen wat je leert om het "project track". Vindt u producten op dezelfde manier ontwikkelen als in de echte wereld en dus te leren alle stappen die nodig zijn van het idee tot de feitelijke productie.

Materialen en Process Engineering In de wereld van vandaag, nieuwe materialen en processen zijn vaak de sleutel tot innovatie. Ongeveer 70 procent van alle nieuwe producten zijn gebaseerd op nieuwe materialen en processen. De productieprocessen van producten op basis van high-tech materialen zijn veeleisend en vereisen niet alleen gedegen kennis van het materiaal zelf, maar ook uitgebreide kennis van process engineering. Omgekeerd, de ontwikkeling van nieuwe processen en systemen niet vereist alleen de toepassing van de procestechniek, maar ook een diepgaand inzicht in de eigenschappen van het materiaal. De twee disciplines van de procestechniek en materiaaltechnologie worden daarom samengevoegd in moderne techniek taken. Materialen en procestechniek biedt diverse inhoud, moderne thema's en technologieën en tal van interfaces aan de mondiale en wetenschappelijke megatrends zoals energie, mobiliteit of gezondheid. Een grote vraag naar gekwalificeerde professionals met diepgaande kennis van materialen en procestechniek bestaat op het gebied van machinebouw, plastics technologie, micro- en nano-technologie, chemie, optica, de verpakkingsindustrie, de auto-industrie, medische technologie, energietechnologie, zonne-energie, ruimtevaart en andere technische gebieden. De unieke en praktische Swiss-brede opleiding is ontworpen om de uitdagingen en de behoeften van de economie te ontmoeten en voorziet daarmee in de optimale omstandigheden voor latere beroepsuitoefening.

systems engineering Mechatronica en Medische Technologie zijn twee innovatieve gebieden van systems engineering. Deze jonge technische disciplines in toenemende mate steeds belangrijker. Zij zijn gebaseerd op de toenemende complexiteit van technische producten, die momenteel mechanische, elektronische en software-gerelateerde componenten te verenigen. De Systems Engineering opleiding produceert gekwalificeerde professionals die zichzelf zien als 'generalisten' en het ontwikkelen van oplossingen voor de uitdagende taken in de robotica, medische technologie of automatiseringstechniek. Als systemen technologie engineer, zul je worden ingezet om te werken aan uitdagende projecten in nationale en internationale bedrijven. Je werkt om interessante problemen op terreinen als robotica, medische technologie, automatisering technologie of sensortechnologie te lossen.

Engineering and Management De Engineering and Management opleiding biedt u toegang tot een innovatieve technische profiel en het openstellen van ongelooflijke professionele prospects om u in alle industriële en dienstverlenende sectoren. De ingenieurs Engineering and Management combineert wiskundige, technische en economische competenties. Ze zijn uitgerust om systematisch aan te pakken complexe zakelijke vragen, om hen kwantitatief te beschrijven en te optimaliseren met behulp van computer-aided methoden. Ze analyseren bedrijfsprocessen, design producten en diensten gericht op de klant, en het gebruik van middelen, zowel doelmatig en efficiënt. De opleiding zal optimaal voor te bereiden op je uitdagende taken over te nemen als een zeer gewilde specialist in je toekomstige baan. Afhankelijk van je interesses, kunt u kiezen uit drie specialisaties: techniek, zaken wiskunde, service engineering en marketing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 semester
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zwitserland - Winterthur
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Winterthur
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan