Bsc In Food Engineering

Szent István University, Faculty of Food Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Food Engineering

Szent István University, Faculty of Food Science

Lengte van de cursus: 7 (6 + 1) semesters

Kerncurriculum (kennisgebieden van essentieel belang voor de kwalificatie):

  • de natuurwetenschappelijke disciplines (wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie) het verstrekken van de stichting om het voedsel beroep van ingenieur, 20-30 credits
  • algemene beroepsopleiding met betrekking tot het begrijpen van de processen tijdens de verwerking van levensmiddelen en het opslaan (Biochemistry, voedsel chemie, fysische chemie, algemene microbiologie, 15-25 credits
  • basiskennis in engineering en technologie (engineering technologieën, voedingsindustrie verwerkingsvaardigheden, metingen en automatisering, electotechnics, informatica), 30-40 credits
  • gespecialiseerde knwledge in de voedselveiligheid (food analytics, Levensmiddelenmicrobiologie en hygiëne, voedselveiligheid, voedingsindustrie kwaliteitscontrole) 10-20 credits
  • economische kennis en communicatieve vaardigheden (economie, voedingsindustrie economie, voedingsindustrie marketing, process management, wettelijke voorschriften van de productie en verwerking van levensmiddelen levensmiddelen, onderhandelingsvaardigheden) 15-25 credits
  • professionele kennis van de foodsector het aanbieden van speciale bevoegdheden voor de voedselproductie en voedsel behandeling (technologieën van de behandeling van goederen, dierlijk product technologieën, technologieën van de wijn en frisdrank productie, technologieën van zoetwaren en eetbaar vet productie, technologie van het brouwen en distilleren, ontbijtgranen technologieën, behoud technologieën, handel in voedingsmiddelen), 50-75 credits

Leadership Development

Praktijkopleiding bestaat uit twee delen: 1. een minimum van 3 weken durende training in verband met de professionele theoretische opleiding een voorwaarde zonder credits punten. 2. een semester lang (15 weken) profesional opleiding die buiten de instelling worden georganiseerd, en een minimum van 30 studiepunten kunnen worden verdiend.

Studies geaccepteerd als voorwaarden voor toelating tot de bacheloropleiding:

Solide basis in ten minste twee van de volgende gebieden, blijkt uit een middelbare school certificaat of een transcript of records: Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie

Vreemde taal eisen:

Voor het verkrijgen van een bachelor diploma, het minimum is een complex (combinatie van mondeling en schriftelijk) intermediaire niveau (B2) taalexamen, of een gelijkwaardige middelbare school verlaten examen of diploma. Het vereiste certificaat kan voor elke moderne taal waarin de belangrijkste betrokken wetenschappelijke literatuur heeft zich gespecialiseerd.

Na de BSc-programma kunt u uw studie voort te zetten in een van de volgende programma's:

  • MSc Food Engineering
  • MSc voedselveiligheid en kwaliteit
  • Doctor in de wetenschappen Eten

Voor meer informatie, bezoek onze website op http://food.sziu.hu

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,000 EUR
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Jan. 30, 2020
Dates
Oct. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Jan. 30, 2020
Price
2.000 EUR / semester