Bsc in game design

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

3

Naar het volgende niveau!

Met de nodige technische en creatieve armor en de juiste contacten om het te maken in de beste ontwikkelstudio's. Beide bieden de MD.H. En nog veel meer. Dus gaat over de Programming Artificial Intelligence op de "Schedule". Dit zal u in wat gezelschap al snel in een hogere (spel) levels.

Feiten

  • Duur: 7 semesters
  • Type: Full Time
  • Credit Points: 210 ECTS
  • Graad: Bachelor of Science (B.Sc.)
  • Release dates: 1 april 2016 (Düsseldorf) | 1 oktober
  • Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn

Daarom Kansen!

Contacten, contacten, contacten - vooral in de media-industrie, ze zijn de alfa en omega Goed dus als je niet hoeft te beginnen vanaf nul als een beginner / maar bestaande interfaces kunnen de arbeidsmarkt ten goede komen, Net als bij de carrière dienst van MD.H, dankzij een schat aan activiteiten en contact services, de professionele ontwikkeling van studentenleiders en alumni / stimuleert afgestudeerden.

perspectieven

Het doel klinkt simpel: Een goed spel moet leuk zijn. maar echte te creëren spel, Is een uiterst complexe taak in de praktijk. Maak kennis met deze uitdaging Game Designer / binnenkantDat is veel meer dan kunt hebben "gewoon" Programmering: Game ideeën te ontwikkelen, ontwerp interacties met de spelers, om ruimten van ervaring te creëren, wekken fantasieën.

Daarom MD.H!

De Media Design School heeft meer dan 25 jaar ervaring in het onderwijs, In alle media en design gebieden, biedt state erkende opleidingen aan. Keuze uit drie locaties in de media en mode bolwerken Berlijn, Düsseldorf en München. Deze combineert een goede locatie in de stad, moderne voorzieningen en vele manieren om de studie van de flexibiliteit en maatwerk te maken.

Leer ons weten!

Wilt u meer weten over deze cursus weten? Neem dan contact op. Alleen de respectieve studiebegeleiding in Berlijn, Düsseldorf en München Om onze regelmatig informatieavonden Wij nodigen u van harte uit. Er verlenen professoren en docenten van de Ministerie van Game Design onthullende inzichten in de opleiding. Levend en levendig uit de eerste hand te leren over de inhoud en structuur van de studies, school uren, financiering etc. Een vraag en antwoord sessie en een rondleiding door de universiteit ronden het evenement. De data zijn verkrijgbaar bij de Studentenbegeleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Media Design School (MD.H – ger. Mediadesign Hochschule) is one of the leading universities for media and design in Germany. It educates the offspring of tomorrow in all relevant areas of the media. S ... Lees meer

Media Design School (MD.H – ger. Mediadesign Hochschule) is one of the leading universities for media and design in Germany. It educates the offspring of tomorrow in all relevant areas of the media. Students benefit from the special way that the Media Design School is linked with the economy. Lees Minder
München , Düsseldorf , Berlijn + 2 Meer Minder