Bsc in godsdienstwetenschap

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in godsdienstwetenschap

Millsaps College

BSc in Religious Studies

Religie is een schat aan intrigerende fenomenen: Hebreeuws zingen in Amerikaanse synagogen, miljoenen pelgrims baden in de rivier de Ganges, een stier offeren in een Mexicaans dorp, eeuwen van tekst-editing door confucianistische geleerden, Thomas van Aquino het schrijven (en niet afwerken) de Summa Theologica, de Boeddha lachend op een bepaalde manier, de "spirituele roes" van de soefi-mystici, Egyptische vrouwen debat over de betekenis van bescheiden jurk, een voorzitter of een terrorist te zeggen: "God is aan onze kant," een Griekse schrijver verbeelden dat zijn redder is verleid door een droom op de drempel van de dood, een menigte protesteren tegen de film versie van dat boek ...

Onderliggende deze verschijnselen zijn eeuwige vragen: Wat zijn de grootste machten in de wereld? Wat zijn de uiteindelijke doelen van het menselijk leven? Hebben we uiteindelijk schulden, en zo ja, wat of wie we danken voor hen? Wat is de grootste voldoening denkbare en hoe kan het worden bereikt? Hoe kunnen we betrouwbare begeleiding in het leven? Is het mogelijk om te leven in de wereld van alledag, het verzorgen van de dagelijkse gang van zaken, met behoud van een verbintenis tot een radicaal andere realiteit? Wat is heiligheid of het heilige? Kunnen we deel aan de realisatie te nemen?

Mensen zich bezighouden met dergelijke "ultieme" vragen; Inderdaad kan mensenleven niet begrepen worden behalve hen. Religieuze studies is gewijd aan het begrijpen van het menselijk leven - het eigen leven inbegrepen - in dit licht.

In de Millsaps Religious Studies, besteden we veel aandacht aan de joods-christelijke bronnen van de westerse religies, omdat de leden van de westerse culturen zichzelf of hun buren niet kunnen begrijpen heel goed zonder waardering voor de betekenis en de historische invloed van de bijbelse traditie. Even essentieel om ons programma, echter, is de studie van religieuze tradities van over de hele wereld. Dit is een must voor iedereen die wil om op een intelligente deelnemen aan een opkomende mondiale beschaving gekenmerkt door religieuze diversiteit.

Carrière Relevantie

Vanwege de ruimte en het interdisciplinaire karakter van religieuze studies, deze belangrijke dient als een krachtige integratie centrum van de zeven vrije kunsten.

  • In een wereld van snelle culturele verandering, Godsdienstwetenschappen geeft u de mogelijkheden om na te denken door je wereldbeeld, je waarden en je relatie met traditie.
  • In een wereld waarin het intercultureel begrip is van steeds groter belang, religieuze studies biedt diepgaande ontmoetingen met manieren om verbeelden, denken en leven van andere mensen.
  • In een wereld van vragen die synthetisch moet worden behandeld, een combinatie van inzichten uit verschillende wegen van kennis, religieuze studies biedt uitgebreide praktijk bij het opstellen van inzichten uit de kunsten, geesteswetenschappen en de sociale en natuurwetenschappen.

Religious Studies cursussen kunnen ook worden genomen ter voorbereiding van toekomstige activiteiten in religieuze beroepen, wet, sociale dienst, wetenschap, in de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen, onderwijs (op alle niveaus), internationale betrekkingen, en journalistiek. De Religious Studies major is een geschikte undergraduate concentratie voor de meeste vormen van postdoctorale studie. Studenten die willen verder te gaan in het gebied kunnen proberen master- en Ph.D. graden in Religious Studies of seminarie graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates