Bsc in het algemeen bedrijfsadministratie

Northeastern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bsc in het algemeen bedrijfsadministratie

Northeastern Illinois University

De Algemene Bedrijfskunde is bedoeld voor degenen die een breed begrip van bedrijfsgebieden (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen, in plaats van zich te concentreren op een specifieke. In het bijzonder kunnen degenen die zakengeneralisten of ondernemers willen worden en degenen die geïnteresseerd zijn in het starten of beheren van kleine en middelgrote ondernemingen, de Algemene Bedrijfsadministratie kunnen volgen.

Het General Business Administration programma traint business generalists. Terwijl General Business majors leren over verschillende functionele zaken, waaronder Management, Marketing, Accounting en Finance, zijn ze niet gespecialiseerd in een bepaald gebied. Dit programma is het meest geschikt voor die studenten die wellicht geen sterke interesse hebben in een bepaald bedrijf, en die misschien willen starten of werken in een kleine of middelgrote onderneming waar werknemers en managers een breed scala aan Zakelijke competenties.

Studenten kunnen in diverse sectoren in aanmerking komen voor een verscheidenheid aan banen door hun brede opbouw in het algemeen bedrijf. Deze voorbereiding is vooral geschikt voor mensen die ondernemers willen worden en geïnteresseerd zijn in het starten of beheren van kleine en middelgrote ondernemingen. De Algemene Bedrijfskunde heeft twee mogelijkheden.

Voordelen van het programma

Het curriculum voor de General Business Administration major is ontworpen om een ​​betere flexibiliteit te bieden waarmee studenten cursussen in de disciplines Accounting, Finance, Management en Marketing kunnen kiezen op basis van hun interesse.

Succesvolle afronding van de Algemene Bedrijfseconomie zal u in staat stellen om een ​​bedrijfssituatie vanuit een probleemoplossend perspectief te benaderen: abstracte kernvraagstukken die in de situatie moeten worden aangepakt, relevante zakelijke kennis en opties die geschikt zijn voor de situatie, deze opties kritisch analyseren en Maak een duidelijke schriftelijke en mondelinge aanbeveling.

Het College van Bedrijfskunde en Management heeft een reeks van vastgestelde programma-leerdoelstellingen en leerdoelstellingen in alle majors die periodiek worden beoordeeld. Het College van Bedrijfskunde en Management is AACSB geaccrediteerd, en behoort tot de top 5% van de wereldwijde business schools die diploma programma's aanbieden.

Career Opties

De kennis en vaardigheden die zijn ontwikkeld in de Algemene Bedrijfskunde, kunnen studenten kwalificeren voor een breed scala aan banen in zowel publieke als particuliere organisaties wegens hun brede voorbereiding in het algemeen bedrijf. Een voorbeeld van de banen na afstuderen omvat:

  • accountants
  • ondernemers
  • Financieel functionarissen
  • (Assistent) General Managers
  • Human Resources Generalists
  • Marketingcoördinatoren
  • (Branch) Operations Generalists
  • Sales Generalists

Northeastern's Career Development Center bemagtigt studenten en alumni door uitstekende mogelijkheden te bieden voor carriereverkenning.

Leervereisten

Dit programma is ontworpen voor studenten die algemene zaken afronden als primaire (eerste of enige) hoofdvak. Het biedt een brede, interdisciplinaire oriëntatie op de moderne bedrijfs theorie en praktijk. Studenten in deze optie moeten voldoen aan het volledige College of Business Core Curriculum, samen met vierentwintig andere credituren in Business. Een overzicht van deze optie is als volgt:

Business en Management Core Courses 36
Benodigde cursussen:
MNGT-393 Strategisch Management 3
Selecteer een 300-niveau cursus uit elk van de volgende
Bedrijfsdisciplines (buiten de kern): 1
12
Boekhouding
financiën
afzet
beheer
Selecteer drie 300-level business courses van elke combinatie
Van bedrijfsdisciplines 1
9
Totaal aantal uren 60
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- Per kredietuur: $ 349.37 Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017); $ 698,74 Non-Resident Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017)
Locations
Verenigde Staten - Grayslake, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates