Bsc in het basisschool met een nadruk op Engels als tweede taal - eerste licentieregelaar

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in het basisschool met een nadruk op Engels als tweede taal - eerste licentieregelaar

Grand Canyon University

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Hulp Elementaire Studenten Met De Engelse Taal

Help anderen de Engelse taal te beheersen met de Bachelor of Science in het Elementair Onderwijs, met een nadruk op Engels als tweede taal (ESL). Ontworpen om de elementaire en middelbare school leraren te helpen voldoen aan de uiteenlopende eisen van het moderne klaslokaal, is deze bacheloropleiding in het elementair onderwijs programma geaccrediteerd en goedgekeurd door de Arizona State Board of Education. Alle cursussen zijn rechtstreeks afgestemd op de professionele opleidingsnormen en de bijbehorende nationale inhoudsnormen van het Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) en Educational Leadership Constituent Council (ELCC).

Als student in de bacheloropleiding van de Grand Canyon University in het onderwijzen van Engels als tweede taal kan je je perspectief uitbreiden door onderwijsdansen en culturele verschillen te bestuderen met deskundige faculteiten en collega's in dynamische campus, avond en online leeromgevingen. Coursework levert de fundamenten om jonge studenten te betrekken en de taalkennis te verbeteren. Mogelijkheden om uw leer in schoolinstellingen toe te passen zijn beschikbaar in uw programma om u vertrouwd te maken met de eerste en achtste graad ESL-opleiding en -beoordeling.

Bachelors in opleidingsprogramma's die leiden tot certificering van de leraren kunnen practicum uren, staatsexamens, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van GCU vereisen.

degree Outcomes

Verkrijg de vaardigheden om leerlingen te betrekken

De bacheloropleiding in het Engels als tweede taalprogramma omvat een brede liberale kunstfundament met een focus op klaslokaalbeheer en studentenonderwijs. In deze elementaire opleidingsgraad neemt u deel aan kruiskulturele studies en onderzoekt u geavanceerde onderwijsmethoden, zoals Structured English Immersion (SEI) en Engels als tweede taalstrategieën. Combineer de kennis van het onderwijs in de basisscholen met leerervaring van leerlingen om u te helpen in de 21e eeuwse klaslokalen. Alle cursussen zijn rechtstreeks afgestemd op de professionele opleidingsnormen en de bijbehorende nationale inhoudsstandaarden en kunnen u kwalificeren voor de initiële lerarenlicentie.

Wat je leert

Studeer Engels als een Tweede Taal Curriculum

In dit elementaire opleidingsprogramma onderzoekt u:

  • Lesplanning, ontwikkeling en evaluatie en methoden om diverse leerlingen aan te pakken
  • Geavanceerde methoden voor het onderwijzen van Engelse taalleerelementen
  • Eerst door middel van achtste klaslokaalbeheer
  • Het dienen van studenten met milde tot matige handicaps
  • Kind en vroege adolescente groei en ontwikkeling
  • Onderzoek en analyse van evidence-based Engelse taal leren concepten

Uitkomsten carrière

Bereid je voor voor je loopbaan in ESL-educatie

Gemeenschappelijke carriere-uitkomsten voor afgestudeerden van de bacheloropleiding in het onderwijzen van Engels als tweede taal kunnen onder meer basisschool, middelbare school of middelbare schoolleider ESL-leraar, bron en gemeenschapsonderwijzend docent en ESL-docent omvatten. Met deze bacheloropleiding in het onderwijs behoren potentiële werkplekken tot kleuterscholen, basisscholen, middelbare scholen en maatschappelijke organisaties.

programma Locaties

Campus

Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan