Bsc in het bedrijfsleven voor secundair onderwijs - initiƫle licentieregelaar docent

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in het bedrijfsleven voor secundair onderwijs - initiële licentieregelaar docent

Grand Canyon University

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Onderwijs ondernemerschap aan toekomstige bestuurders onderwijzen

Met de Colangelo College of Business 'Bachelor of Science in Business for Secondary Education kunt u toekomstige leidinggevenden inspireren om zakelijk succes en ondernemende innovatie te bereiken. Deze bacheloropleiding voor het bedrijfsleven, aangeboden in samenwerking met het College van Onderwijs, biedt u de vaardigheid en credentialing om cursussen voor business en economie te onderwijzen in junior high and high school instellingen. Onze regionaal geaccrediteerde en Arizona State Board of Education-goedgekeurd curriculum komt overeen met professioneel onderwijs en bijbehorende nationale contentstandaarden, die u voorbereiden om de initiële licentieregelaar te volgen.

Aangeboden in een kleine dynamische leeromgeving combineert de bachelor van het bedrijfsopleidingsprogramma je kernopleidingen met integrale componenten van een bedrijfsonderwijs, waaronder economie, boekhouding en financiën, principes van marketing en ethische en juridische zaken in het bedrijfsleven. Praktijkvoorbeelden en studentenonderwijs doorheen uw programma bieden de perfecte kans om concepten, theorieën en onderzoek toe te passen onder advies van ervaren beoefenaars.

Programma's die leiden tot de certificering van de leraren kunnen practicum uren, staatsexamen, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van de Grand Canyon University vereisen.

degree Outcomes

Ontdek innovatie in zaken en onderwijs

Coursework in de bachelor van het bedrijfsleven onderwijs benadrukt het verleden en de huidige vooruitgang in het adolescent onderwijs en biedt strategieën om u te helpen studenten te betrekken. In dit programma vindt u curriculumontwikkeling, klaslokaalbeheer, culturele diversiteit, Engels als tweede taal, methodes voor het onderwijzen van technologie in het onderwijs en de pedagogische psychologie, om u voor te bereiden op een nieuwe rol in het onderwijs. Opdrachten, practicum en veldervaringen naast een laatste semester van studentenonderwijs bieden de perfecte kans om kennis toe te passen in een echt klaslokaal.

Wat je leert

Ontvang een uitgebreid Business Education Curriculum

In dit bedrijfsopleidingsprogramma bestuderen lerarenkandidaten onderwerpen zoals:

  • Micro-economische onderwerpen, macro-economische onderwerpen en internationale economie onderwerpen
  • Opvoedkundige psychologie en adolescentische ontwikkeling op cognitieve, taalkundige, sociale, emotionele en fysieke gebieden
  • Klaslokaal betrokkenheid en management
  • Opleiden van studenten met uiteenlopende behoeften
  • Engels als tweede taal en gestructureerde Engelse onderdompeling
  • Voorschriftelijke lees en beoordeling
  • Curriculum, beoordeling en methoden voor het onderwijzen van de inhoudsgebieden van de Engelse taalkunsten, wiskunde, wetenschap, gezondheid, sociale studies en de kunst

Uitkomsten carrière

Word een Uitstaande Opdrachtgever

Als afgestudeerd aan het online opleiding online business opleiding, kunt u een carrière als middelbare school instructeur, middelbare school zakelijke leraar, opleiding consultant of adolescent program director. Potentiële werkplekken omvatten publieke, private en alternatieve midden- en / of middelbare scholen, sociale dienstbureaus en non-profitorganisaties.

programma Locaties

Campus

Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan