Bsc in het onderwijs in het voortgezet onderwijs - biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten die willen midden of middelbare school Biologie in het voortgezet onderwijs (7-12) te leren vindt deze mate van essentieel belang. Stevig verankerd in de biologie, met een belangrijk werk in voorbereiding van de docent door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma, het plan stelt de professionele leiding voor het onderwijzen van dit spannende onderwerp.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het Voortgezet Onderwijs - Biologie?

Maak het midden of middelbare school biologie klas van de toekomst. In deze graad plan, leert u hoe u de studenten die betrokken zijn in het leren over de ingewikkelde concepten die ze nodig hebben om te begrijpen om te slagen krijgen. Deze graad zal u helpen de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​secundair onderwijs leraar met uitgebreide expertise in life sciences zijn te ontwikkelen. Vanwege uw kennis, zal uw leerlingen de milieu-, gezondheids- en ecologische uitdagingen die voor ons liggen aan te pakken.

Je hebt ook de mogelijkheid om veldwerk, praktische oefeningen en practicum ervaringen te voltooien voor uw professionele voorbereiding. Je leert geavanceerde benaderingen in het onderwijs en het curriculum in een strenge, divers, en samenwerkend onderzoekend sfeer. Het verdienen van deze graad zal u helpen vooruit te gaan in uw onderwijs carrière evenals verbeteren educatieve ervaring van uw leerlingen.

Opmerking: Als u wilt grote in het Voortgezet Onderwijs - Biologie, moet u van toepassing zijn en worden toegelaten tot de NAU Professional Education Program lerarenopleiding in aanvulling op de toelating tot de universiteit.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • Secundaire biologie of life science leraar
 • Science-afdeling stoel

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

 • Curriculum specialist
 • School administrator
 • Opzichter

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

 • vlaggestok
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Lees meer

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Lees Minder