Bsc in het onderwijs in het voortgezet onderwijs - chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze graad bereidt je midden of middelbare school scheikunde (rangen 7-12) te onderwijzen. Het is stevig verankerd in de chemie inhoud, met belangrijk werk in voorbereiding van de docent door de veelgeprezen NAUTeach wetenschappen en wiskunde leraar certificatie programma. Dit plan zal je voor te bereiden op deze relevante, spannende, en in toenemende mate verhandelbare vak te onderwijzen.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het Voortgezet Onderwijs - Chemie?

U hoeft niet te kiezen tussen onderwijs of steeds een apotheek, kunt u beide doen door het onderwijs van de chemie aan middelbare scholieren. Als dit klinkt als een bevredigende carrière, laat ons programma om u te begeleiden in de richting van certificering en je voorbereiden op het leven van de toekomstige wetenschappers vorm te geven. Je zult uit deze major met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​breed scala van studenten te bereiken, en u zult genieten van een divers en collaborative learning omgeving die gericht is op het leren van studenten en succes.

Opmerking: Je moet van toepassing zijn en worden toegelaten tot de NAU Professional Education Program lerarenopleiding in aanvulling op de toelating tot de universiteit.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • Secundaire (midden of middelbare school) scheikunde leraar
 • Science-afdeling stoel

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

 • Curriculum specialist
 • School administrator
 • Opzichter

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

 • vlaggestok
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Lees meer

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Lees Minder