Bsc in het onderwijs in het voortgezet onderwijs - fysica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze graad is bedoeld voor het voortgezet onderwijs studenten wier primaire nadruk / onderwijs gebied is natuurkunde. Dit studieplan bereidt u ook aanvullende certificering in de wiskunde of scheikunde te verkrijgen. Dit plan voldoet aan of overtreft de No-Child-achtergebleven "hooggekwalificeerde" nationale en staat normen. Dit plan geeft u de tools om de geesten van middelbare scholieren te openen om de wonderen van het heelal zoals gezien door de ogen van praktische natuurkunde.

Dit programma is landelijk erkend door de National Science Teachers Association.

Dit programma is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in het onderwijs in het Voortgezet Onderwijs - Fysica?

Als u een fascinatie voor natuurkunde en een passie voor het helpen van anderen te begrijpen, kunt u genieten van een carrière in het onderwijs de middelbare school natuurkunde. Het verdienen van een diploma in het voortgezet onderwijs en natuurkunde zou de beste manier om er te komen.

Terwijl je expertise te ontwikkelen in de natuurkunde, zult u ook cursus kunt u zich voorbereiden om curriculum te ontwikkelen en je klas een productieve omgeving voor uw studenten. Geniet van een strenge, maar collaborative learning omgeving, waar je klaar om je nieuw verworven kennis aan het werk gezet vormgeven van de educatieve ervaringen van de komende generaties zullen afstuderen.

Opmerking: Je moet van toepassing zijn en worden toegelaten tot het college van Onderwijs de lerarenopleiding in aanvulling op de toelating tot de universiteit.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • Secundaire (midden of middelbare school) leraar natuurkunde
 • leermeester
 • Het lezen van Specialist
 • Curriculum specialist

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

 • Raadgever
 • School psycholoog
 • Curriculum specialist
 • Opzichter

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

 • vlaggestok
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Lees meer

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Lees Minder