Bsc in het onderwijs

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in het onderwijs

Millsaps College

BSc in het onderwijs

Onderwijs is een wetenschap, maar ook een geschenk. Onderwijs is een carrière, en ook een oorzaak. Als u wilt uw eigen potentieel te realiseren, dan raden we u aan onze faculteit om te spreken over hoe een opvoeder die een verschil maken in het leven van anderen.

Leraar Licensure bij Millsaps College

Millsaps biedt Secundaire Licensure (rangen 7-12) voor studenten met als hoofdvak in de academische disciplines. Naast cursussen in verband met hun respectieve majors, studenten 3 Onderwijs gangen plus de Clinical Practice semester licentiestatus ontvangen.

Millsaps biedt ook een belangrijke in het basisonderwijs, alsmede Aanvullende Licensure in het speciaal onderwijs.

Leraar Licensure biedt studenten onmiddellijke toegang tot de arbeidsmarkt en de verschillende mogelijkheden om hun majors maximaliseren. Studenten kunnen studenten leren in het buitenland. De banen zijn uitdagend en betekenisvol. Scholarship mogelijkheden zijn beschikbaar.

Alle licentiestatus programma's zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Wat maakt de Millsaps leraar licentiestatus programma onderscheidend?

  • Elk semester van de licentiestatus programma structuren uniek en zorgvuldig toezicht K-12 klas kansen en ervaringen. Direct, hands-on onderwijs mogelijkheden zijn integraal hele licentiestatus opleidingen.
  • De gestroomlijnde licentiestatus programma's bieden ondersteuning mogelijkheden voor dubbele majors en / of minderjarigen in andere academische gebieden.
  • Instituut de Millsaps College Opdrachtgevers 'is een onderdeel van de afdeling en brengt vooraanstaande wetenschappers en sprekers naar de campus. Licentiestatus kandidaten deelnemen met opdrachtgevers in sessies geleid door opmerkelijke auteurs en experts.
  • De Millsaps ministerie van Onderwijs biedt elementaire (K-6) en secundaire (7-12) leraar licentiestatus als dual licentiestatus in het speciaal onderwijs. De leraar licentiestatus programma is volledig geïntegreerd binnen de vrije kunsten curriculum van het College. De gestroomlijnde en veld-based programma maximaliseert student tijd en potentieel. Of het nu in de klas of een onderzoek instellen, onze studenten werken nauw samen met de faculteit mentoren om de vaardigheden die nodig zijn om zich vooraf als educatieve leiders te ontwikkelen.
  • Onze afgestudeerden, indien zij dat wensen, worden meestal gebruikt bij het afstuderen. Ze nemen posities van leiderschap als academische opleiding bestuurders, lood leraren, Mississippi Voorbeeldige Leraren, National Board Certified Teachers, school beheerders, afdeling stoelen, universiteitsprofessoren, technologie-specialisten en andere inspanningen. Velen hebben Outstanding Teacher awards ontvangen in Mississippi en andere staten. Sommigen leren het buitenland in dergelijke programma's zoals in Korea, Japan en Duitsland, terwijl anderen zijn gegaan naar graduate schools in staat en uit. Sommige van deze scholen behoren Vanderbilt, Columbia, Harvard, de Universiteit van Mississippi, Mississippi State University, Mississippi College, enz.
  • Onderwijs studenten komen in aanmerking voor de Educational Testing Service Recognition of Excellence programma. Dit is een professionele eer herkennen uitzonderlijke prestaties op de Praxis II examen en is geen criterium voor het nemen van beslissingen over de staat licentiestatus, verhuren, of promoties. ETS heeft ook het Diagnostisch Voorbereiding Program (DPP) aan examinandi die behoefte hebben aan een Praxis-test hernemen helpen. Geteste personen die het programma bestelling ontvangen gedetailleerde, op maat gemaakte feedback over hun sterke en zwakke punten en kan hun studie dienovereenkomstig plannen. Studenten kunnen bezoeken ETS op http://www.ets.org/ voor meer informatie over beide programma's.

Leven na Millsaps

De voorbereiding van de docent-programma's versterken de uitstekende academische majors op Millsaps dat is een van de belangrijkste redenen van onze afgestudeerden zijn dus zeer gewild bij werkgevers en graduate-programma's. Onze studenten zijn bereid om onmiddellijk in de het gebied van onderwijs en opvoeding en worden gemakkelijk geaccepteerd in graduate schools van het recht, psychologie, godsdienst, bedrijfsleven, onderwijs, geneeskunde, de wetenschap, en anderen. Voor studenten die weten dat ze willen een carrière in het onderwijs of voor studenten die geïnteresseerd zijn in het delen van hun opleiding met anderen, onze veelgeprezen, nationaal erkende programma is een perfecte match. Voor studenten die niet zeker bent van hun loopbaan op lange termijn doelen, bieden wij een manier om geld te verdienen, terwijl bij te dragen aan de maatschappij en steeds meer concurrentie voor toekomstige graduate studie of werkervaring.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates