Bsc In Industriƫle En Systems Engineering

Morgan State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bsc In Industriële En Systems Engineering

Morgan State University

Het ministerie van Industrial and Systems Engineering biedt een BS in Industrial Engineering en graduate programma's die leiden naar de dokter en de Master of Engineering graden. Eisen hierover worden beschreven in de catalogus University. Programma-aanbod zijn ondergebracht in vier traditionele specialiteiten: Industrial and Management Engineering Systems, Manufacturing Systems, Informatie en Systems Engineering en Human Engineering Systems. De programma's zijn bedoeld om de studenten flexibiliteit in het bouwen van een programma om hun professionele doelen en behoeften. De Masters (ME) Programma-eisen is een multidisciplinair ingenieursopleiding banen met de mogelijkheid zich te specialiseren in een of meer gebieden. De Doctoral (Deng) Programma-eisen biedt de mogelijkheid om cursussen om zowel in de breedte en diepte bieden mengen. Een breed scala aan aanbod in grote en kleine specialiteiten kan worden gekozen uit binnen en tussen afdelingen MSU's. Sommige undergraduate opleidingen kunnen ook worden opgenomen in het programma van plan van een student.

Onze Engineering Program Industrial wordt momenteel geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET, http://www.abet.org. Dit is het enige geaccrediteerde Industrial Engineering-programma in de staat Maryland. Om te voldoen aan deze eisen, de afdeling definieert visie, missie, doelstellingen en resultaten voor zijn programma, studenten, en bestanddelen zoals hieronder beschreven.

ISE Department Vision

De visie van de Industrial and Systems Engineering (ISE) afdeling van Morgan State University is om staat en de nationale leiderschap te bereiken in Industrial Engineering Onderwijs en Onderzoek. Met een uniek programma van nationale en internationale bekendheid, onze focus ligt op multidisciplinair en divers leerervaringen in geïntegreerde industriële systemen van Productie, Diensten, Productie en informatie. Dergelijke ervaringen zullen studenten, met name uit de stedelijke omgeving, met de technische, bestuurlijke, human engineering, en communicatieve vaardigheden aan te pakken en de nationale en mondiale technische problemen op te lossen.

ISE Department Mission

De missie van de Industrial Engineering Program bij Morgan State University is om uitstekende undergraduate en graduate onderwijs en onderzoek kansen te bieden aan een divers studenten waaronder Afro-Amerikaanse en Spaanse studenten, maar ook studenten van stedelijke en andere ondervertegenwoordigde gemeenschappen. De Industrial Engineering Program zal continu verbeteren van haar educatieve proces te koesteren en daag deze studenten om een ​​grotere mate van technische prestatie en professionele bijdrage aan de samenleving door middel van uitmuntendheid en innovatie in het onderwijs, onderzoek, ervaringsleren, en in samenwerking met het bedrijfsleven, de overheid en de burgers Maryland.

Het Programma onderwijsdoelstellingen van de afdeling ISE zijn om toekomstige leiders te bereiden in Industrial Engineering met de kennis, vaardigheden en gereedschappen:

 1. Om studenten voor te bereiden op een voorbeeldige stichting toe te passen in de basiswetenschappen, computer technologie en engineering methoden voor het oplossen van industriële als de productie van technische problemen.
 2. Om studenten te voorzien van de vaardigheden te bieden aan industriële engineering design, product design, en analyse, met behulp van traditionele methoden van mechanische energie en de productie-engineering uit te voeren.
 3. Voor te bereiden en te trainen studenten om te werken in multidisciplinaire en diverse teams om een ​​breed scala van zowel technische als niet-technische problemen op te lossen.
 4. Om studenten in methoden en vaardigheden die bewezen technieken in de menselijke techniek en ergonomie op te nemen in het ontwikkelen van technische oplossingen op te voeden.
 5. Om studenten voor te bereiden om nieuwe instrumenten en technieken van de computer en informatietechnologie aan de oplossing van industriële engineering, alsmede productie-technische problemen toe te passen.
 6. Om studenten voor te bereiden om complexe technische informatie gemakkelijk communiceren met een breed scala van het publiek in zowel schriftelijke als mondelinge vorm.
 7. Om studenten te voorzien van instrumenten om hun professionele ontwikkeling en levenslang leren voort te zetten.

Student Outcomes van de studenten van onze BS in IE-programma worden leerresultaten waarbij afgestudeerden wordt verwacht:

 1. Effectief functioneren in een diverse, multidisciplinaire, multi-etnische en multiple-sekse teaming milieu als een industriële engineering solution provider;
 2. Erkennen en bereid zijn om geleed beschrijven en te bedenken oplossingen voor veelzijdig, urban-specifieke industriële technische problemen en uitdagingen;
 3. Beschrijf, model, design en herkennen hoe om verbeteringen aan geïntegreerde systemen en processen die energie, productieprocessen, human engineering, service operations en informatiesystemen op te nemen te zoeken;
 4. Gebruik traditionele en moderne engineering tools, technieken en vaardigheden die nodig zijn voor industriële vakmanschap om experimenten uit te voeren en te analyseren en interpreteren;
 5. Te ontwikkelen, te formuleren en de best mogelijke oplossingen of resoluties tot geïntegreerde industriële engineering problemen of uitdagingen uit te voeren;
 6. Communiceren informatie, onderzoeken en de resultaten doeltreffend en gearticuleerd, zowel schriftelijk als mondeling;
 7. Begrijpen het belang en de noodzaak van voortdurende bijscholing en een leven lang de uitbreiding van de kennisbasis in de industriële engineering domein;
 8. Begrijpen het belang en de implicaties van professionele en ethische verantwoordelijkheid.

Vereisten voor de BS Degree in Indrustrial Techniek

Alle studenten die de Bachelor of Science graad in Industrial Engineering (BSIE) zijn verplicht een minimum van 120 studiepunten uur of gelijkwaardig te hebben verdiend, bij de voltooiing van hun opleiding in de Techniek (ISE) afdeling Industrial and Systems.

Typische werkgelegenheid posities en beroepen voor industriële ingenieurs zijn onder andere:

 • Industrieel ingenieur
 • Project / Programma Manager
 • Logistiek / Supply Chain Analyst of Manager
 • contract Specialist
 • systems engineer
 • Manufacturing Engineer
 • Faciliteiten Manager / Engineer
 • Quality Control Manager
 • Ergonomie & Human Factors of Safety Engineer
 • Operations research analyst
 • Production Control en / of Inventory Manager
 • Information Assurance Specialist
 • Construction Manager
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Baltimore, Maryland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates