Bsc in internationaal hotel en toerisme management (hons)

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in internationaal hotel en toerisme management (hons)

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

Doelstellingen en leerresultaten

Na afloop van het programma zullen de studenten in staat zijn om:

  1. Combineer een begrip van een scala aan praktische, theoretische en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor professionele managementrollen binnen een groot aantal internationale hotel- en toeristische organisaties.
  2. Synthese strategische, human resource en marketing processen van een commerciële gastvrijheid onderneming in het kader van de globale aard van het bedrijf.
  3. Cultivate een professionele management houding door de bedrijfscultuur en maatschappelijke verantwoordelijkheid te voeden om waarde toe te voegen aan een organisatie.
  4. Vertrouwelijk debatteren, onderzoeken en synthetiseren van theorieën.
  5. Analyseer kritisch verschillende multilaterale instellingen en transnationale organisaties die betrokken zijn bij het internationale toerisme management.

Houd er rekening mee dat HTMi alleen pvt is. Hotelmanagementinstituut van Zwitserland dat een BSc (Hons) Level Degree-certificering biedt in International Hotel & Tourism Management (uitgereikt door University of Ulster UK) in combinatie met een hoogwaardige specialisatie Swiss BA Degree in Hotel & Events Management (u kunt kiezen uit een verscheidenheid van andere beschikbare modules en de titel van het Zwitserse diploma zal worden gewijzigd om uw keuze weer te geven).

De bovengenoemde Dual-graad is een uniek aanbod in Zwitserland en zal echt veel waarde toevoegen aan uw individuele profiel door u in te zetten voor vacatures die wereldwijd beschikbaar zijn.

Onze academische programma's zijn van de hoogste internationaal erkende normen en combineren 5 maanden academische studies met 5-6 maanden stage in een hotel / restaurant in Zwitserland. Studenten werken ook full-time in Zwitserland en verdienen brutolonen van CHF 2180 - 2400 Zwitserse franken per maand. Studenten besparen ook ongeveer CHF 1200 per maand, waarmee u een deel van het geld dat is geïnvesteerd in de cursuskosten kunt terugkrijgen.

Alle afstuderende studenten ontvangen assistentie via ons Center for Career Management, dat hen verbindt met toonaangevende internationale hotelbedrijven uit het VK / VS / Europa / Midden-Oosten die onze campus 2 keer per jaar bezoeken voor werving. We bieden ook een selecte groep studenten met een internationale carrière-reis, eenmaal per intake, naar een toonaangevende bestemming voor gastvrijheid over de hele wereld.

Voor meer informatie over HTMi kun je de Flyer bekijken , de brochure met volledige programmabeschrijving downloaden of een aantal van onze video's bekijken op ons YouTube-kanaal , met name onze HTMi-levensstijlvideo .

Toelatingseisen: alle internationale diploma's van de middelbare schoolpas.
Leeftijdseisen: 17 en hoger
Taalvaardigheid: vereist Engels niveau door interview / HTMi-test of heeft TOEFL 450 of IELTS 5 of een equivalente HTMi-score voor plaatsing in het Engels.
Eerdere werkervaring: Geen

Graduatie

Studenten die het programma succesvol afronden, worden toegekend aan de bachelor, de BA Degree in International Hotel en Tourism Management door HTMi Hotel and Tourism Management Institute.

Bachelors afgestudeerden kunnen doorgaan naar de Nagraadse programma's.

58862_BSchonours.jpg

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

HTMi Overview

HTMi lifestyle video

Career centre at HTMi