Bsc in internationale digitale kunst en entertainment

Howest University College West Flanders

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in internationale digitale kunst en entertainment

Howest University College West Flanders

BSc in International Digital Arts and Entertainment

DAE is een 180 ECTS full-time bacheloropleiding ontworpen door en ontwikkeld voor creatieve, ambitieuze, gedreven en
uitzonderlijke individuen, klaar om te gaan dan de grens van interactieve 3D.


De spectaculaire groei van de hoogtechnologische 3D-sector en de zich snel ontwikkelende game business, hebben gecreëerd een
toenemende vraag naar uitstekende specialisten. Dit is wat Digital Arts and Entertainment is alles over!


Als DAE'er, de wereld is uw speeltuin. Meteen vanaf het eerste semester worden de studenten ondergedompeld in een internationale context,
als kandidaten komen uit de hele wereld. Onze industrie goedgekeurd, bekroonde en internationaal gedragen curriculum wordt gegeven door deskundigen met behulp van state-of-the-art apparatuur en industrie-standaard praktijken.


Studenten volledig real-life en team-based, industrie geëvalueerd projecten. Ze wonen lezingen en praktijk in uitstekend
uitgeruste laboratoria, genieten van gastcolleges door de belangrijkste industrie sprekers, ervaring praktische opleiding, voert wereldwijd wedstrijden en hun werk te laten zien in de meest gerenommeerde publicaties over digitale kunst.


Het spreekt vanzelf dat een verkenning van 's werelds toonaangevende
bedrijven op het gebied van digitale kunst en entertainment, is onderdeel van het curriculum. Studiereizen in Europa en in de Verenigde Staten zijn een must. In de zesde semester, een stage in een internationaal gerenommeerd bedrijf helpt studenten geworden dat gewild, top-of-the-lijst creatieve genie dat ze altijd al wilde zijn. 

De gaming industrie is booming business wereldwijd. De uitzonderlijke groei van deze bijzondere en zeer technologische sector heeft een evenredige toename van de vraag naar gekwalificeerde en goed opgeleide genieën aangespoord. Onze optie in Digital Arts and Entertainment biedt een antwoord op deze trend. Het programma zelf berust op vijf pijlers: Kunst Vaardigheden, 3D Computers Kunst, Programming, Game Sciences en Integratie.

Geest! Het gaat over meer dan alleen gaming! Denk aan virtuele wandelingen in een historisch landschap. Archeologische sites die niet meer bestaan, tot leven gebracht in een game-engine die gebruikt kunnen worden in musea. Ook reclame, hoe langer hoe meer wordt met behulp van 3D-toepassingen en zo zijn televisie, online media en print. 3D-creaties kan variëren van foto-realistische fictie en resulteren in monsters, cartoons en zelfs videoclips ... om er maar een paar te noemen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Belgiƫ - Kortrijk, Vlaanderen
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Belgiƫ - Kortrijk, Vlaanderen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan