Bsc in landbouw en voeding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BSc opleiding in Landbouw en Voedselvoorziening vertegenwoordigt het eerste niveau van universitaire studies. Het concept van het programma maakt het mogelijk wetenschappelijk inzicht in de biologische principes van de landbouw, de oriëntatie in de huidige agrarische technologie, en het verkrijgen van basiskennis over de kwaliteit en de verwerking van landbouwproducten en levensmiddelen.

De eerste helft van de studies is gericht op hogescholen en relaties tussen milieu en landbouw in zowel plantaardige en dierlijke productie. In het tweede deel van de opleiding worden de leerlingen aangemoedigd om hun het ontwikkelen van kennis en vaardigheden te gebruiken om praktische problemen van de productiesystemen te identificeren voor de productie, economische en ecologische doelen, evenals de kwaliteit van landbouwproducten en de voedselveiligheid voldoen. Afgestudeerden krijgen een zeer uitgebreide en brede achtergrond, die flexibiliteit biedt op de arbeidsmarkt of het functioneren van hun eigen bedrijf.

1
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University and Faculty’s history began with the founding of the Agricultural department at the Czech Technical University in Prague in 1906, by decree of the emperor Franz Joseph. Professor Stokla ... Lees meer

The University and Faculty’s history began with the founding of the Agricultural department at the Czech Technical University in Prague in 1906, by decree of the emperor Franz Joseph. Professor Stoklasa, a leading figure in agricultural sciences at that time was appointed as the first Dean. Lees Minder