Bsc In Management Informatie Systemen

Atlantis University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Management Informatie Systemen

Atlantis University

BSc in Management Information Systems

De Bachelor's Degree in Management Information Systems worden aangeboden bij Atlantis Universiteit bereidt studenten voor de werkgelegenheid in een van de vele industrieën.


Programma Outline

Het Management Information Systems aan Atlantis University leert hoe informatiesystemen hebben een centrale functie in de planning, controle en besluitvorming activiteiten van de organisatie. Programma cursussen introduceert de principes en methodes achter de analyse, het ontwerp, de planning en het beheer van zowel eenvoudige als complexe informatiesystemen. De bestuurlijke aspecten van informatiesystemen worden benadrukt door middel van een solide curriculum van het bedrijfsleven en informatica cursussen die putten uit Atlantis University Business School, evenals hun School of Computer Sciences.

Tegen de tijd dat studenten verdienen hun diploma, zullen zij in staat zijn om geavanceerde vaardigheden te tonen in business software en de huidige programmeertalen. Bovendien zal Informatiebeheer afgestudeerden zijn bedreven in het begrijpen en beheren van alle fasen van de software ontwikkeling als het werkt binnen de context van een zakelijke omgeving.

Net als veel van de andere opleidingen beschikbaar in Atlantis University, hebben de studenten de mogelijkheid om cursussen te volgen op onze Biscayne Bay campus, evenals online. Bovendien kunnen personen die reeds een Associates (60 krediet uur) in Computer Information Technology, of een gelijkwaardig diploma, bezitten petitie te dragen veel van hun eerder verworven credits. Die studenten kunnen vervolgens de Bachelor 's programma door te nemen welke aanvullende cursussen nodig zijn om een ​​totaal van 123 credit uur verdienen.


Programma objetive

  • Leren studenten om analytische instrumenten te gebruiken om goed te kunnen beoordelen, begrijpen, en vervolgens op te lossen zakelijke uitdagingen en problemen.
  • Bieden uitgebreide training in het gebruik van computer talen, databases en de ontwikkeling van IT-toepassingen.
  • Studenten helpen ontwikkelen competentie, zowel in hun mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Bereiden studenten voor op de uitdagingen van professionele MIS posities.
  • Zorg ervoor dat de leerlingen worden bedreven in het voeren van computer-assisted onderzoek.

&nbsp

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Miami, Florida
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Miami, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan