Bsc In Marketing Met Digitale Technologie├źn

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Marketing Met Digitale Technologieën

Frederick University

De BSc in Marketing met Digital Technologies is een innovatief programma dat tot doel heeft de kloof die in de moderne bedrijven op het gebied van marketing te vullen. Met name de vooruitgang van de technologie in de communicatie, alsmede de ontwikkeling en alomtegenwoordigheid van digitale media genereren van nieuwe uitdagingen en kansen die moeten door de hedendaagse marketeers moeten worden aangepakt.


Dit unieke programma heeft tot doel de nodige kennis en praktische ervaring te bieden aan de hedendaagse behoeften te voldoen. Het programma heeft een sterke basis in het bedrijfsleven en marketing, maar de levering ervan wordt ook sterk beïnvloed door de inbreng van andere gebieden, te weten, informatietechnologie om zo te begrijpen en waarderen de actuele informatie ecosysteem, met inbegrip van het WWW en slimme mobiele apparaten en media communicatie teneinde te begrijpen en waarderen hoe digitale inhoud en gegevens kunnen worden gebouwd en gebruikt.

Doelstellingen van het programma:

De specifieke doelstellingen van het programma zijn als volgt:

 • Zorg voor studenten met de fundamentele principes en praktijken van marketing en digitale media.
 • Rusten studenten met gespecialiseerde kennis op het gebied van marketing communicatie, digitale marketing, digitale media en informatietechnologie.
 • Basiskennis in computersystemen en vaardigheden in web design en ontwikkeling.
 • Introduceer studenten basiskennis over de productie van digitale media, waaronder tekst, afbeeldingen, video en audio en het gebruik van deze kennis in het kader van digitale marketing
 • Introduceer studenten om methodologieën, hulpmiddelen en technologieën die betrokken zijn bij digitale marketing.
 • Introduceer studenten om methodologieën, hulpmiddelen en technologieën die betrokken zijn bij de analyse en visualisatie van online data naar bruikbare informatie voor real-time strategische besluitvorming te halen.
 • Om marketing en digitale media te combineren in een verenigd programma waarmee afgestudeerden om werk te zoeken op het gebied van Marketing en Digital Marketing

Programma Infrastructuur en praktijkervaring

Het programma wordt ondersteund door state of the art laboratoria met het oog op de juiste praktische opleiding van studenten te bevorderen. Deze omvatten:

 • Algemene doeleinden computer laboratoria met de nodige software voor beeldbewerking, grafisch ontwerp, web authoring, web programmeren
 • Audiovisuele laboratoria en fotostudio's voor audio- en video-producties
 • De Mobiele apparaten Laboratorium voor mobiele ontwikkeling en experimenten toepassingen

Belangrijk is dat het programma bevat een stage element waar studenten voor een semester worden geplaatst om een ​​bedrijf om praktijkervaring op te doen en hebben de mogelijkheid de theorieën die ze hebben geleerd toe te passen.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

Het programma is ontworpen om studenten met de kwalificaties die nodig zijn om een ​​carrière als Marketeers en Digital Marketing Experts na te streven. Zij zullen in staat zijn om het ontwerpen en implementeren van geïntegreerde marketing en marketing communicatie campagnes voor producten en diensten in een verscheidenheid van de industrie instellingen in zowel de private als de publieke sector. Zij zullen ook kennis hebben gespecialiseerd op het gebied van digitale marketing en digitale media die hen in staat te ontwerpen en implementeren van effectieve digitale marketing en digitale communicatie campagnes. Zij zullen ook worden opgeleid om effectief te werken met IT-specialisten en grafische ontwerpers maximaliseren van de synergie tussen marketing, media en informatietechnologie.

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Limasol, Limassol
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Limasol, Limassol
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan