Bsc in marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

We hebben dit diploma voor studenten die zijn klantgericht. Studenten zullen voltooien cursussen die verband houden met wensen van de klant, klanttevredenheid en klantprocessen. Studenten zal zich richten op de distributie en onderzoek, maar ook de communicatie en sales.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Business Administration in Marketing?

Hoe kunnen we de klanten die onze website te bezoeken om een ​​aankoop te doen krijgen? Wie zou een grote woordvoerder van het merk; moet het een succesvolle sporter, bekende celebrity, arts of een verleden klant? Welke informatie hebben we nodig om te verzamelen van klanten om hun tevredenheid te meten met onze goederen en diensten? Wat betekent de aankoop klantgegevens te openbaren? Welke veranderingen kunnen we binnen de service omgeving van de luchthaven, bank, fitnesscentrum of de dierentuin om de klantervaring te verbeteren? Hoe kunnen we trekken vrijwilligers en donateurs om onze non-profit te ondersteunen? Hoe kunnen we motiveren ons sales team en het ontwikkelen van lange termijn relaties met onze klanten? Als deze zijn de soorten problemen die u graag op te lossen, dan is een marketing graad aan NAU kan gewoon goed zijn voor jou!

Een marketing opleiding bereidt je voor op een breed scala aan functies. Marketing vaardigheden kunnen allemaal worden toegepast voor profit en non-profit sectoren, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, detailhandel, professionele sport, overheid en onderwijs. Je leert:

 1. begrijpen verschillende facetten van consumentengedrag
 2. ontwikkelen klantonderzoeken
 3. analyseert het gedrag van klanten en inkoopgegevens
 4. creëren marketing strategieën voor goederen en diensten; voor non-profit en for-profit organisaties
 • De lessen zijn onder andere ervaringsgerichte en toegepaste projecten. Studenten kunnen er ook voor kiezen om deel te nemen in marketing stages om waardevolle ervaring op te doen.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • Klantenservice / dienst
 • Merk / product manager
 • Marktonderzoek
 • Public relations specialist
 • Vertegenwoordiger / manager
 • Retail koper
 • Social media manager
 • Geïntegreerde communicatie-specialist

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

 • vlaggestok
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Lees meer

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Lees Minder