Bsc in massacommunicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kwararafa University Wukari, Werd in licentie gegeven als Wukari Jubilee van de Nationale Universiteiten Commissie in 2005. Het nam in maart 2006 met 61 leerlingen als de eerste en enige gemeenschap eigendom University in Nigeria, de eerste universiteit in Taraba en de tweede particuliere universiteit in het Noord-Oosten Geopolitieke zone van Nigeria.

bsc

Visie

Om een ​​eerste klas voor de tenuitvoerlegging van kennis en wetenschap door middel van onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap te worden, gericht op prenten kennis en ondernemersvaardigheden aan studenten die hen in staat productiever en zelfredzaam te zijn.

Missie

 • Om een ​​gunstig klimaat voor de ontwikkeling van effectieve en viriele inheemse menselijke en materiële middelen voor de ontwikkeling van de natie te bieden.
 • Om afgestudeerden die zijn goed afgerond in hun disciplines en ook doordrenkt met de nodige ondernemende vaardigheid om een ​​zinvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van zichzelf in het bijzonder en de samenleving in het algemeen te produceren.
 • Om de werkloosheid en de carrière stagnatie van de afgestudeerden met creatieve vernuft te vervangen door middel van goed verpakt programma's en praktische training.
 • Om het geluid onderwijs Nigerianen ongeacht hun religieuze overtuiging, stammen, geslacht en politieke scheve bieden.
 • Om een ​​verzorgende en stimulerende omgeving waar het streven naar excellentie, de ontwikkeling van zelf-discipline, creatief denken en individualiteit zullen bloeien en ook gezien als essentiële componenten van de coöperatieve vennootschap te creëren.

Onderzoek Focus / Verbanden

De universiteit is momenteel de ontwikkeling van programma's koppeling met andere instellingen en universiteiten over de hele wereld. De focus van het onderzoek ligt op de gebieden:

 • Peace and Conflict Resolution
 • Food Science and Technology
 • Wiskunde Onderwijs
 • Erfgoed Studies en Eco-toerisme

Het onderzoek aandacht wordt afgeleid van de unieke ligging van de universiteit in de Benue vallei met overvloed aan flora en fauna, evenals de rijke sociale culturele tradities van de mensen van het gebied dat van de wetenschappelijke belangstelling voor onderzoekers zou kunnen zijn. Onze gemeenschap project is Mathematics Education.

Wij zijn ervan overtuigd dat als we gaan met onze bredere gemeenschap en implementeren moderne technieken voor het onderwijzen van wiskunde zullen we het vullen van een gat in het wiskundeonderwijs in het bijzonder en wetenschappelijk onderwijs in het algemeen.

Wat zijn de toelatingscriteria?

First Degree Minimum Toelatingseisen

 • Vijf relevante credits in SSCE, GCE, O / L of TC Merit of gelijkwaardig verkregen bij ten hoogste twee zittingen.
 • Twee A / L passes plus drie O / L credits in 3 andere vakken ten hoogste 2 vergaderingen; twee passages bij TC II plus NCE verdienste gaat, met inbegrip van belangrijke onderwerp en Education.
 • Nationaal of geaccrediteerde University / Hogeschool-diploma met verdienste of lager Credit rang, met inbegrip van ten minste vier O / L kredieten in SSCE / GCE of gelijkwaardig.
 • Transfer kandidaten in geclassificeerde opleidingen dient minimaal CGPA van 1,50 hebben
 • Kandidaten moeten hebben gezeten voor de universiteiten toelatingsexamen en voor de Direct Entry Kandidaten moeten zij de UME vormen hebben gekocht in aanvulling op de relevante kwalificaties.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

To become a first class institution in pursuit of knowledge and scholarship through teaching, research and community service, geared towards inculcating knowledge and entrepreneurial skills to student ... Lees meer

To become a first class institution in pursuit of knowledge and scholarship through teaching, research and community service, geared towards inculcating knowledge and entrepreneurial skills to students that will enable them to be productive and self-reliant. Lees Minder