Bsc in mathematische statistiek

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in mathematische statistiek

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in wiskundige statistiek, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

Mathematische Statistiek 3A10 en 3B10 zijn verplicht vereisten. Studenten die niet voldoen aan deze verplichting kan worden toegelaten naar het oordeel van de voorzitter van de afdeling. Dergelijke studenten kan nodig zijn om extra werk, zoals voorgeschreven door de voorzitter van de afdeling te doen. Een student heeft een semester teken van 40% om toegang te krijgen tot de eindbeoordeling kans. Het semester en eindbeoordeling mark gewicht is 50:50. Een student heeft een eindcijfer van 50% om een ​​module te passeren. Het semester merk draagt ​​ook bij aan het resultaat van een aanvullende beoordeling. Het uiteindelijke resultaat van een aanvullend onderzoek is gemaximeerd op 50%.

Het Honours Degree bestaat uit:

 1. Een data-analyse project (verplicht) STA0017
 2. ACHT semester modules gekozen in overleg met het hoofd van de afdeling van de volgende: (beschrijvingen volgen hierna)
  • STA0027
  • STA0117
  • STA0047
  • STA0127
  • STA0087
  • STA0147
  • STA0097
  • STA1107
of een ander erkend onderwerp uit Mathematische Statistiek of een gerelateerd veld.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 weken
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan