Bsc In Milieuarchitectuur

St. John International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Milieuarchitectuur

St. John International University

BSc in Environmental Architecture

De BS in Environmental Architecture benadrukt het belang en het behoud van het milieu en een duurzame samenleving. Dit liberal arts programma, aangeboden aan een wereldwijd diverse studentenpopulatie, bevordert humanisme, bevordert het respect voor de fundamentele rechten van het individu en is vooral belangrijk vandaag, gezien het feit dat de bouwsector in de geïndustrialiseerde landen is verantwoordelijk voor de meerderheid van de milieu-effecten, met inbegrip van primaire energie verbruik, uitstoot van broeikasgassen die het klimaat verandert, en het ontstaan ​​van afval producten.

De BS in Environmental Architecture is een pre-professionele graad en wordt niet erkend door het Nationaal Architectuur Accrediterende Board (Naab). Studenten die streven naar werken als licentie architecten moeten een Master in Architecture (M. Arch.), Die ook wordt aangeboden door SJIU verkrijgen. De pre-professionele BSgraad is nuttig voor zowel het voorbereiden van studenten voor een geavanceerde professionele opleiding die leidt tot een M. Arch. en onafhankelijk, voor studenten op zoek naar een stichting op het gebied van architectuur en de werkgelegenheid in de architectuur-gerelateerde gebieden.


Krijgen 20% korting op SJIU's collegegeld als je via Masterstudies.com of Bachelorstudies.com juli 2013 van toepassing zijn op 31!

Educatieve doelstellingen en methodologie

Dit programma is stevig verankerd in de geschiedenis en theorie van de Environmental Architecture en bevat praktische aspecten zoals projectplanning, modelleren, elektronisch publiceren en opstellen.

De belangrijkste doelstellingen van dit programma zijn de volgende:

  • om studenten te voorzien van de kennis van methoden en instrumenten te onderzoeken en analyseren van de gebouwde omgeving met bijzondere aandacht voor de culturele en historische erfgoed;
  • om een ​​educatieve stap-voor-stap-proces leidt studenten om energiebewuste en milieuvriendelijke gebouwontwerp te ontwikkelen;
  • om studenten te voorzien van kennis van innovatieve bouwtechnieken op basis van het gebruik van hernieuwbare materialen en energiebronnen;
  • te stimuleren bij studenten de mogelijkheid om aspecten van de regionale pre-moderne architectuur te combineren met de meest geavanceerde hedendaagse bouwtechnieken;
  • te stimuleren bij studenten een nieuwsgierigheid voor wetenschappelijke en technologische innovatie, zonder de sociale aspecten van de architectuur.


De didactische methodiek van de BS in Environmental Architecture is gebaseerd op de integratie van technologische pragmatisme - leren door te doen-en theoretische nauwgezetheid als gekenmerkt door het Europese onderwijssysteem. Deze symbiose is gebaseerd op de prioriteit die aan de leraar-leerling relatie, samen met het belang van harmonisatie van de creatieve en artistieke waarde van architectuur met haar wetenschappelijke en technologische basis. Deze aanpak is enerzijds innovatief met betrekking tot de huidige werkvormen in het veld architectuur, en anderzijds, geworteld in de gevarieerde en creatieve traditie van de grote Renaissance meesters van Europa en Italië.

Op basis van deze panden, wordt de onderwijsactiviteit van de BS in Environmental Architecture gericht op het architectonisch ontwerp studio, bestudeerd door middel van modulaire en gespecialiseerde eenheden.Deze eenheden worden geleid door professoren, onderzoekers en professionals, experts in diverse sectoren architectuur met een achtergrond van ervaring en vaardigheden met betrekking tot een duurzaam milieu. Alle andere grote kern cursussen hebben een aantal van hun projecten direct gericht op de thema's ontwikkeld binnen het architectonisch ontwerp studio.


Vacatures

De BS in Environmental Architecture benadrukt het belang en het behoud van het milieu, alsmede een duurzame samenleving. De afgestudeerden kunnen werken in de architectuur studio's of in de groene economie industrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Turijn
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Turijn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan