Bsc in milieukunde

Memorial University, Grenfell Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in milieukunde

Memorial University, Grenfell Campus

Het milieu wetenschapsprogramma op Grenfell Campus, Memorial University, richt zich op de natuurwetenschappen en hoe ze bewustzijn en begrip van het milieu vergroten.

Programma cursussen verkennen een wetenschap gebaseerde focus die het mogelijk maakt om reacties, mechanismen, diversiteit en impact op het milieu te begrijpen. Het vierjarige milieuwetenschappen programma biedt diepgaande kennis in twee stromen - chemie en biologie.

Waarom studeer milieuwetenschap in Grenfell?

De natuurlijke wereld met zijn complexiteit en schoonheid biedt veel mogelijkheden om te leren. Ons milieu biedt ons energie, voeding, werk en recreatie - en om het goed te gebruiken, moeten we het begrijpen.

Bij Grenfell is het milieu uw laboratorium. Uw professoren zullen u aanmoedigen om betrokken te zijn bij hun onderzoek - alles van de verdeling van pesticiden in het milieu naar de impact van de bosindustrie op zangvogelpopulaties.

Grenfell's milieucunde programma is een vierjarige interdisciplinaire graad met algemene of honours opties. U heeft ook de keuze om één van de twee stromen te voltooien:

 • biologie
 • chemie

Het milieu wetenschaps programma van Grenfell biedt een combinatie van lezingen, laboratoriumwerk en veldcursussen in een aantal vereiste cursussen en milieu-focusgebieden.

Het is lokaal

In West-Newfoundland is onze omgeving onderdeel van onze identiteit. Onze economie, onze recreatie en onze gezondheid zijn er van afhankelijk. De UNESCO World Heritage Site, het Gros Morne National Park, ligt in onze achtertuin. Het park heeft unieke geologische kenmerken en bij het Marine Station Bonne Bay zijn faciliteiten voorzien van een laboratorium voor de observatie en studie van ongestoorde natuurgebieden waar studenten de mogelijkheid hebben om veldcursussen af ​​te ronden. Onze locatie aan de westkust van Newfoundland biedt unieke mogelijkheden en ervaringen uit het echte leven geven u toegang tot diverse natuurlijke habitats, waaronder:

 • wetlands
 • Boreale bossen
 • De oceaan
 • Riviersystemen
 • Sub-arctische toendra

Onze wetenschappelijke faciliteiten omvatten een nieuwe kunst- en wetenschapsbouwuitbreiding, waarin state-of-the-art chemie-, biologie- en bodemlabs worden gehuisvest:

 • Het chemie laboratorium richt zich op de studie van organische en analytische chemie, de studie van koolstofgebaseerde en metaalverbindingen
 • Twee onderzoekslaboratoria omvatten natte en droge banken voor wetenschappelijk werk op het gebied van biologie, chemie, aarde en milieu wetenschappen.
 • Het biologielaboratorium wordt gebruikt voor de teelt van weefselkweek en microbiologische voorbereiding.

Het is betaalbaar

U geniet van de laagste onderwijssnelheid in Engelstalig Canada. De provinciale overheid geeft hoge prioriteit aan het onderwijs en biedt uitgebreide financiering aan de Memorial University. Deze inzet stelt ons in staat om een ​​betaalbaar en hoogwaardig post-secundair onderwijs te bieden.

Het is persoonlijk

Kleine klasgroottes betekenen een meer intieme leerervaring waar je professoren je bij naam kennen. Onze lage student-instructor ratio zorgt ervoor dat uw leer persoonlijk en relevant is. Met ruim 1.300 studenten op de campus maakt u echte contacten met uw klasgenoten en wordt een belangrijk onderdeel van de Grenfell-gemeenschap.

Informatie voor eerstejaars studenten

Vanwege de kleine omvang van Grenfell hebben de studenten ruime gelegenheid om nauw samen te werken met professoren over onderzoeksprojecten, en zelfs hun eigen onderzoeksprojecten in hun laatste jaar af te ronden.

Als Grenfell-student kan u deelnemen aan het Studenten Uitwisselingsprogramma, waar u Grenfell-collegegeld betaalt terwijl u studeert aan een andere studentenuitwisselingsuniversiteit in Canada of de Verenigde Staten.

Toelating

U moet voldoen aan de algemene toelatingseisen voor Memorial University en verklaar dat de milieucunde als hoofdvak in aanmerking komt voor het programma. Er zijn verschillende beurzen en toekenningen beschikbaar voor potentiële studenten die aan het milieu wetenschappelijke programma solliciteren.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van het milieu wetenschaps programma kunnen een aantal verschillende velden invoeren; Bekijk deze categorieën om meer te weten te komen over de soorten carrières die u zou kunnen nastreven:

 • Regering
 • Hoger onderwijs
 • Agentschappen en organisaties
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Memorial University, Grenfell Campus
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Corner Brook, Newfoundland en Labrador
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan