Bsc in milieukunde

Nueta Hidatsa Sahnish College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in milieukunde

Nueta Hidatsa Sahnish College

De Environmental Science Program bij NHSC richt zich op de integratie van lokale Fort Berthold milieukwesties met Mandan, Hidatsa en Arikara culturen. Het programma zal een solide basis in een reeks van specialiteiten, waaronder bieden: water, lucht, en bodemkwaliteit; het beheer van wilde dieren, bereik, en visserij; toxicologie; en behoud van natuurlijke hulpbronnen, die onze studenten in staat stellen om de werkgelegenheid te krijgen in een breed scala van natuurlijke hulpbronnen gerelateerde gebieden.

De tweejarige Associate of Science degree vloeit naadloos over in de Bachelor of Science en afgestudeerden van milieukunde programma NHSC's kunnen essentiële steun voor de sanering, het herstel en beheer van lokale natuurlijke hulpbronnen te voorzien zal zijn. Het programma zal de studenten voor de werkgelegenheid in gebieden zoals vis en wildbeheer, recreatie management, resource management, kwaliteit van het milieu en het bereik / graslanden bestuur voor te bereiden. Hoewel de studenten een reeks van specialiteiten zal bestuderen, moeten ze specialiseren in een van deze gebieden door de keuze van de keuzevakken, de student stage, en hun veldonderzoek.

Programma Resultaten:

Na het voltooien van de Bachelor of Science in Environmental Science:

  • De student zal in staat zijn om een ​​goed begrip van geavanceerde wetenschappelijke onderzoek, waaronder het project ontwerp, experimenteren, statistische analyse en interpretatie, het schrijven en publiceren, en ethische overwegingen te tonen.
  • De student zal mechanismen vervoer beschrijven verontreinigingen als ze reizen via verschillende media in het milieu met inbegrip van water, bodem en lucht.
  • De student zal de huidige milieuproblematiek aan te tonen op het Fort Berthold, evenals in staat zijn om ze te associëren met Mandan, Hidatsa en Arikara overtuigingen en culturen.
  • De student zal in staat zijn om het wild populatie-ecologie en beheer van opties uit te leggen voor de game en non-game / range soorten.
  • De student zal het culturele milieu-impact van de Mandan, Hidatsa en Arikara Natie gemeenschap te begrijpen.
  • De student zal het proces betrokken bij de inhoud van de analyse van, en de betekenis van milieueffectrapportages en evaluaties uit te leggen.
  • De student zal het gebruik van milieu-geospatiale hulpmiddelen te demonstreren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Town, North Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Williston, North Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan