Bsc In Milieustudies

St. John International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Milieustudies

St. John International University

BSc in Environmental Studies

Het doel van dit programma is om studenten een dieper begrip van de complexiteit en de interconnectie tussen fysica, chemie, biologie, life science, en de sociale en culturele omgevingen waarin alle menselijke activiteit plaatsvindt. Wij streven ernaar om te bevorderen onder onze studenten het analytisch en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om informatie te integreren uit disparate gebieden en complexe milieuproblemen op te lossen.

Deze vaardigheden omvatten de studie van de onderlinge relaties in de moderne omgeving van het ecosysteem en de menselijke cultuur, en van belangrijke moderne problemen, zoals, hoe onze wereldwijde klimaat verandert en hoe deze verandering kan hebben voor de menselijke activiteiten, hoe te onderhouden en te verbeteren vitale natuurlijke hulpbronnen zoals drinkwater, en hoe te beheren en de balans van de kwaliteit van het milieu in het gezicht van de verbetering van de globale kwaliteit van het leven.

Studenten zullen leren over de brede waaier van benaderingen gebruikt om lokale en mondiale milieuproblemen te bestrijden en zal onderzoeken hoe de natuurlijke wereld functioneert en welke invloed menselijke activiteiten hebben op onze lokale en wereldwijde hulpbronnen en milieu. Met name dit programma bereidt studenten voor graduate studies en voor een verscheidenheid van loopbanen met de nadruk op de studie van de milieu-fysica, milieubewustzijn en-beheer.

SJIU biedt een leerervaring onder leiding van de groene economie project, geïnspireerd door het Milieuprogramma van de Verenigde Naties - UNEP - concept. Dit project is wat maakt het hele SJIU curriculum eco-centric. SJIU's studenten zullen niet alleen worden voorzien van een brede interdisciplinaire programma, maar ze zullen ook leren hoe elke passie, interesse, sport of hobby kan worden geleid en gestuurd door een groene economie: koolstofarme, zuinige en sociaal inclusieve.Het programma maakt het ook mogelijk flexibiliteit om de behoeften en belangen van alle studenten tegemoet te komen.

Studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op een van de vijf gebieden van concentratie:

  • Milieu en economie
  • Milieu en Recht, Regels en Richtlijnen
  • Milieu, Rijkdommen en Energie
  • Milieu en territoriale Management: Food & Feed, Landbouw, en hernieuwbare energie Ketens
  • Milieu en Water Conservation


Studenten zullen:

  • de effecten van de verschillende milieuproblemen kritisch te evalueren;
  • duurzame, gezonde en gevoelige levensstijl te bevorderen;
  • waarderen de interconnecties tussen ecologische / fysieke, sociale en culturele omgevingen waarin alle menselijke activiteit plaatsvindt;
  • identificeren van een waaier van benaderingen die gebruikt kunnen worden om de lokale, regionale en mondiale milieuproblemen aan te pakken.Krijgen 20% korting op SJIU's collegegeld als je via Masterstudies.com of Bachelorstudies.com juli 2013 van toepassing zijn op 31!


Vacatures

Dit programma is bedoeld om studenten een dieper begrip van de interconnectie tussen de fysieke, sociale en culturele omgevingen waarin alle menselijke activiteit plaatsvindt. De afgestudeerden in Environmental Studies verwerven van een nieuwe reeks krachtige tools voor de mogelijkheden van de groene economie. Zij hebben bestuurlijke kwaliteit aan een milieuprobleem begeleiden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Turijn
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Turijn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan