bsc in Petroleum Engineering

Montanuniversitaet Leoben

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in Petroleum Engineering

Montanuniversitaet Leoben

BSc in Petroleum Engineering

&nbsp

Een uitgebreid assortiment van het onderwijs vergemakkelijkt verschillende gebieden van de activiteiten voor afgestudeerden. Ze kunnen werken als ingenieurs op booreilanden en ook in ontwikkeling of toepassing van computersimulatie.

&nbsp

Om de toekomstige vraag naar aardolie en aardgas te dekken zijn er pogingen de hele wereld om nieuwe reservoirs te boren en om het gebruik van reeds bestaande reservoirs, bijvoorbeeld verbeteren door verbeterde reservoir management. De complexiteit van de problemen die opgelost moeten worden vereist dat de professionals niet alleen ook technische universaliteit bezitten, maar goede achtergrond kennis in de economie en informatietechnologie en management vaardigheden. Het onderwijs voor de olie-ingenieurs is ontworpen om deze kwalificatie profiel te voldoen.Aardolie-industrie werkt wereldwijd en eist dat werknemers kunnen werken in een internationale omgeving. Dit feit wordt rekening gehouden met, bijvoorbeeld, Engels is de voertaal in alle petroleum engineering cursussen en credits kunnen worden overgedragen voor een semester in het buitenland aan een partneruniversiteit.

&nbsp

&nbsp

Bachelor-opleiding

Onderwijs in techniek basics: semester1-2: wiskunde, scheikunde, natuurkunde, werktuigbouwkunde, computer applicatie en programmering, semester 3-4: focus op geografische wetenschappen, bedrijfskunde en economie, specialisatie in de machinebouw, semester 5: focus op geofysica, vocht stroom, stroming door poreuze media, sonde tests, technische basis van het diep boren en de olie-en gasproductie, semester 6-7: boren, productie en reservoir engineering, bovendien aardolie-technologie, aardolie en aardolieproducten economie geologie. Eerste proefschrift in semester 5 (technische basisprincipes van diepe boor-en olie-en gasproductie), tweede proefschrift in semester 7 (het plannen van taken in petroleum engineering).Stages in aardolie-industrie met een totaal van ten minste 80 werkdagen nodig zijn tijdens het semester feestdagen.

&nbsp

&nbsp

Uitrusting

&nbsp

Werkplekken in de computer labs waar studenten hebben toegang tot commerciële software pakketten, zoals gebruikt in aardolie-industrie (reservoirs, geomodeling software, ook simulatie software enz., voor cursussen en voor de bachelor-en masterscripties .. Tal van extra werkplekken voor studenten met eigen laptops .

&nbsp

&nbsp

Typische activiteiten

&nbsp

Werk aan boorplatforms, het plannen van ingenieur in diepe boringen engineering, productie, engineering, reservoir natuurkunde en techniek, maar ook de constructie van pijpleidingen, het beheer van taken in aardolie-industrie of van elkaar af, veel afgestudeerden werken zelfstandigen als toeleveranciers voor de olie-industrie.

&nbsp

&nbsp

Typische takken van de industrie

&nbsp

Petroleum syndicaten, leveranciers en dienstverlenende bedrijven in verband met aardolie-industrie, energie-industrie, raadgevende ingenieurs, onderzoeksinstellingen tot management consulting firma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Locations
Oostenrijk - Leoben, Stiermarken
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Oostenrijk - Leoben, Stiermarken
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan