Bsc In Pple (politiek, Psychologie, Recht En Economie)

University of Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Pple (politiek, Psychologie, Recht En Economie)

University of Amsterdam

Studeren pple aan de Universiteit van Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in sociaal-economische onderwerpen en geïntrigeerd door complexe problemen? Vind je het leuk om uitgedaagd te worden, en voel je je thuis in een internationale omgeving? Als u overweegt inschrijven voor een bachelor in de politieke wetenschappen, psychologie, recht of Economics, dan is de pple programma kan je pad naar academische prestatie zijn.

Om volledig te begrijpen van de vragen die in deze snelle tijden, kan een 21e eeuwse antwoord te vinden in de combinatie van de vier klassieke sociaal-economische disciplines: Politiek, Psychologie, Recht en Economie (pple). De snelle sociale en economische veranderingen en de groeiende complexiteit van de hedendaagse samenleving nodig academici en professionals die verschillende gebieden van kennis in nieuwe oplossingen kunnen integreren. De Bachelor of Science (BSc) in pple aan de UvA biedt u de nodige tools om deze uitdagingen aan te pakken.

Voordelen van het pple opleiding:

  • Een een van een soort combinatie van disciplines: dit UvA-programma is uniek in Nederland
  • Een beperkt aantal zeer gemotiveerde en getalenteerde studenten
  • Een kleinschalig en intensief studieprogramma
  • Een leergemeenschap met een dynamische internationale groep jonge mensen die geïnteresseerd zijn in het oplossen van maatschappelijke uitdagingen
  • Een inclusieve talent development programma
  • Ondersteuning en advies van een persoonlijke tutor
  • Een aparte locatie, gunstig gelegen in het hart van Amsterdam

politiek

De uitoefening van de macht heeft een dramatisch effect op welke zaken maken het naar de publieke agenda. Een interdisciplinaire benadering van de politieke wetenschap zal u helpen de processen van macht en hoe verandering komt over begrijpen.

psychologie

De menselijke factor is een kritische variabele in bijna alle complexe problemen waar we vandaag voor staan. Psychologie, als de studie van het menselijk gedrag, zal u de inzichten die nodig zijn om de rol te ontrafelen wij als mensen spelen in thema's zoals sociale ongelijkheid of consumentengedrag te geven.

wet

Als leidend kader voor moderne samenlevingen, kan recht en rechtvaardigheid niet worden genegeerd bij het aanpakken van complexe maatschappelijke vraagstukken. Interdisciplinaire cursussen in de wet zal helpen problemen te interpreteren door de lens van het rechtssysteem.

economie

Geld maakt de wereld rond gaan, en het is vaak in het hart van vele uitdagingen samenlevingen momenteel geconfronteerd. Weten hoe en waarom de middelen worden verdeeld zal u een voordeel in het begrijpen van deze problemen en het vinden van een oplossing die werkt voor veel verschillende soorten belanghebbenden.

Loopbaanperspectieven

Bereidt zich voor op een internationale carrière

Als een alumni van pple, zal je behoort tot de nieuwe generatie van 'interdisciplinaire denkers'. Pple zal u voorzien van een solide basis voor disciplinaire en interdisciplinaire programma's Master's, als je ervoor kiest om uw academische carrière voort te zetten. Echter, na het behalen van je diploma, wordt u ook voldoende voorbereid op posities in, bijvoorbeeld, openbaar bestuur, particulier beheer of consultancy.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,968 EUR
Locations
Nederlanden - Amsterdam
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Amsterdam
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Wettelijk collegegeld. € 7.500 Institutionele collegegeld voor de tweede of volgende Nederlandse opleiding. € 9.150 Institutionele vergoeding voor niet-EER-studenten.