bsc in software engineering en management

University of Gothenburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in software engineering en management

University of Gothenburg

BSc in Software Engineering en Management

Door het ontwerpen van slimme en efficiënte IT-oplossingen die wij kunnen invloed uitoefenen op de toekomst van het leven van de mensen. Mensen die - met de hulp van technologie en management - creëren van innovatieve producten zijn gewild over de hele wereld.

Software Engineering gaat over methoden voor het ontwikkelen van computerprogramma's, de juiste vragen aan de klant, het vertalen van de klant antwoorden op vormgeving en het managen van projecten, organisaties en werknemers in dit werk. Dit vereist dat u een goede technische vaardigheden, de mogelijkheid om een ​​probleem te analyseren, dat u tijd en kosten te schatten voor een groter ontwikkelingsproject en dat je kunt communiceren en interactie met klanten en andere partners in een grote software-ontwikkeling project.

Het Software Engineering and Management programma is een internationaal programma dat staat open voor studenten uit de hele wereld. De faculteit heeft een internationaal profiel en alle cursussen worden gegeven in het Engels. Vandaag hebben we studenten uit de VS, India, Bulgarije, China, Canada, Frankrijk, Griekenland, IJsland, Nieuw-Zeeland, Letland en vele andere landen. Dit biedt een unieke omgeving waarin je leert om te werken in cultureel gemengde groepen - net zoals u zou kunnen doen in je toekomstige carrière als professionele software engineer.

Een belangrijk element van het curriculum is de focus op projectmatig en probleemgestuurd onderwijs. Elke term studenten uit te breken in groepen te werken aan een project dat zich ontwikkelt of past het om een ​​aanzienlijke sociaal of organisatorisch probleem.Deze aanpak stelt u in staat om te werken aan grote projecten die u in de gelegenheid om een ​​realistische, team-georiënteerde werkomgeving waarin je leert verschillende rollen zoals projectleider, software architect, quality manager en het systeem developer te creëren.

&nbsp


Elke term heeft een specifiek thema dat zowel de cursussen en de term project beïnvloedt. Momenteel zijn de thema's zijn:

  • Term 1: Programming
  • Term 2: Systems ontwikkeling en organisatieverandering
  • Term 3: Software-architectuur voor gedistribueerde software-ontwikkeling
  • Term 4: Industrial IT en embedded systemen
  • Looptijd 5: wijzigen van software processen
  • Term 6: Software Engineering bachelorscriptie
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Zweden - Gotenburg, Västra Götalands län
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates