bsc in software engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in Software Engineering

&nbsp

In de afgelopen jaren is als gevolg van het toenemende gebruik van computers in elk aspect van de samenleving, de behoefte aan gekwalificeerde software engineers drastisch gegroeid. Bijgevolg werd de afdeling Software Engineering opgericht in 2005, en is momenteel een van de negen afdelingen in Turkije te bieden undergraduate graden in dit domein. In onze afdeling, samen met de elementaire fasen van een software life cycle (analyse, ontwerp, implementatie, etc.) en aanverwante methodes, verschillende gespecialiseerde onderwerpen, zoals Object-Oriented Analyse en Ontwerp, Human-Computer Interaction, Software Quality Assurance, Software Requirements Engineering, Database Systems, Software Design and Architecture, Software Project Management, Software Testing en Service-Oriented Architecture en Workflow Management zijn gedekt.Als gevolg daarvan is het gericht op het onderscheiden en gekwalificeerde software engineers die in staat zijn te ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare, high-performance software, die is makkelijk te gebruiken, bedienen en te onderhouden die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met andere systemen af te studeren.

&nbsp

Volgens de eisen van de software-sector, het curriculum van de afdeling is gericht op afstuderen ingenieurs die kunnen werken in elke fase van de grootschalige software-ontwikkeling. De hardware en software laboratoria in de afdeling zijn onder andere verschillende hardware componenten en software tools, en daarom de studenten in staat om state-of-the-art software technologieën en middelen te gebruiken.De afgestudeerden van de afdeling in staat zijn om banen in software bedrijven, onderzoek en ontwikkeling instituten, industrieën die zich concentreren op de computer van technologieën en software, zoals banken en medische voorzieningen, rekencentra van de publieke en private instellingen, universiteiten, en vele andere gebieden te vinden.

&nbsp

Missie

Missie van onze afdeling is om studenten op te leiden tot gekwalificeerde personen die in staat zijn het genereren van effectieve oplossingen met behulp van technische oplossingen in de software life-cycle en geven nieuwe richting op het gebied van software engineering met wetenschappelijk onderzoek.
 

Laatst bijgewerkt op apr 2012

Over de school

Atilim Universiteit is opgericht door de Atilim Stichting op 15 juli 1997 om te dienen als een stichting University in de hoedanigheid van een rechtspersoon op grond van bepalingen van de wet niet. 25 ... Lees meer

Atilim Universiteit is opgericht door de Atilim Stichting op 15 juli 1997 om te dienen als een stichting University in de hoedanigheid van een rechtspersoon op grond van bepalingen van de wet niet. 2547 met betrekking tot de Stichting van de instellingen voor hoger onderwijs. Atılım Het doel is het ontwikkelen van individuen met de mogelijkheid van het bereiken van en de invoering van de universele informatie die nodig is in het tijdperk van de technologie te gebruiken; - personen die zijn kennis en ervaring in hun vakgebied, in staat om te werken als leden van een team, en zijn niet bang van de concurrentie. Daarnaast zal ze actief zijn in nauw verband met de internationale gemeenschap, terwijl het kunnen beschermen en te behouden artistieke, culturele en historische waarden; gevoelig voor de milieuproblematiek te zijn terwijl ze dynamisch, leergierig en zich bewust van de problemen van hun land.Atılım University is gelegen op 250 hectare grond in İncek een van de meest recente en snelst groeiende woonwijken van Ankara, 20 km van het centrum en 7 km van de snelweg. De campus bevat faculteitsgebouwen, laboratoria, conferentiezalen, basketbal en volleybal velden, een sporthal, tennisbanen, een voorwaarde hal, een zwembad, recreatie gebieden waar outdoor-activiteiten ook worden verricht, cafetaria's en restaurants. &nbsp Door de uitgaven van uw universiteit dagen bij ATILIM Universiteit krijgt u: ◦ De mogelijkheid om uw universitaire opleiding in een vreemde taal ◦ De fysieke en systematische infrastructuur die nodig is voor de synthese van de drie belangrijkste facetten, namelijk "onderwijs ", "onderzoek " en "cultuur ", die de "universiteit "-concept vormen ◦ onderwijs aan internationale normen (bijv.ABET 2000) ◦ De bevoegde academische team ◦ De mogelijkheid om lezingen te hebben in kleine klassen en dus meer actieve betrokkenheid bij het leerproces, ◦ De moderne laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie ◦ De mogelijkheid om te communiceren met docenten op een een-op-een basis en hebben een echte opleiding en discussie sfeer ondersteund door een verscheidenheid aan sociale activiteiten, Lees Minder