Bsc In Sportmanagement

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Sportmanagement

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Start je sportcarrière
Studenten in de Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Sport Management programma zijn leiders, concurrenten en goed afgerond achievers. Ze streven ernaar om hun passie voor sport te nemen en naar het volgende niveau te gaan. Zij zijn bereid om hard te werken om te slagen.

Uniek gehuisvest in de Colangelo College of Business, biedt de Bachelor of Science in Sports Management u een sterke mix van academische leermogelijkheden met praktische ervaringen in de praktijk. Onderzoek marketingconcepten zoals ze van toepassing zijn op sportorganisaties, die onderwerpen omvatten zoals promoties en public relations, sport consumentengedrag, strategische markt planning, marketing informatie management, marketing communicatie en sponsoring.

Naast de academische zakelijke focus heeft u ook de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen door toegang te krijgen tot GCU's NCAA Divisie I sportteams.

degree Outcomes

Leer het bedrijf van sport
De bachelors in het sportmanagement programma zijn volledig geaccrediteerd en levert een diepgaande verkenning van zaken in de sportindustrie over allerlei onderwerpen. Coursework onderzoekt belangrijke zakelijke vaardigheden met specifieke toepassing op de huidige problemen en trends van de sportindustrie. Verkrijg een inleiding tot evenementenplanning voor atletische, recreatieve, entertainment en speciale evenementen met nadruk op budgettering, site selectie, sponsoring en faciliteitsmanagement.

Wat je leert

Gain Relevante Sports Business Knowledge
Dit sport management programma bespreekt relevante sportonderwerpen zoals:

  • sportmedia
  • Marketing, digitale marketing, sociale media en grafisch ontwerp
  • Verkoop, analytiek, wet en ondernemerschap
  • Marktonderzoek
  • Live evenementen
  • Inkomsten generatie
  • ethiek
  • Dienend leiderschap

Uitkomsten carrière

Neem je Sport Management Carrière naar het volgende niveau
De sportbedrijf is een multibillion dollar markt die over de hele wereld strekt. Na het behalen van een bachelor in sportmanagement bestaan ​​er potentiële carrièremogelijkheden voor jongeren, amateurs, clubs, interscholastische, intercollegiale en professionele sporten. Belangrijke baancategorie gebieden omvatten sportartikelen en retail, sport verkoop, marketing leveranciers, media, live evenementen, faciliteiten, ondernemerschap en atletische administratie.

programma Locaties

campus
Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

On-campus programma onthullingen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan