Bsc in toegepaste bedrijfsinformatiesystemen

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in toegepaste bedrijfsinformatiesystemen

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Maak je toekomst in zaken en technologie
De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in de toegepaste Business Information Systems opleiding onderzoekt de fundamenten van bedrijfsinformatiesystemen en technologie, inclusief programmering, principes van database management, netwerken, IT project management en ethische overwegingen in verband met IT governance. De BS in het toegepaste informatiesysteemprogramma is ontworpen voor individuen die een bedrijfszin hebben en een neiging hebben tot informatiesystemen technologie.

Gain database, programmering en systeembeheer vaardigheden, evenals vaardigheden die verband houden met het gebruik van informatie systemen om organisaties te helpen succes te bereiken. Deze toegepaste informatiesystemengraad is ontworpen om te bouwen op een bestaande basis van geselecteerde bedrijfsgebieden, waaronder boekhouding, financiën, marketing en management. Vaardigheden ontwikkeld in dit programma zijn computer, technisch, probleemoplossend, sterk werkethiek en kritische denkvaardigheden.

Dit overdraagsvriendelijke diploma is ontworpen voor studenten die een geassocieerde graad hebben of een geaccumuleerd aantal bacheloropleidingen hebben met als doel een bacheloropleiding te voltooien.

degree Outcomes

Ondersteun het succes van bedrijfsorganisaties
Het doel van het business information systems degree programma is om u in staat te stellen kernkennis te bundelen met een cadre van technologische vaardigheden om het gebruik van informatietechnologie in organisaties te ondersteunen, waardoor organisaties een concurrentievoordeel hebben. Geselecteerde labcursussen versterken en uitbreiden leerprincipes die in lescollegesessies zijn geïntroduceerd, waardoor u praktische ervaring heeft in software- en bedrijfsapplicaties die worden gebruikt in werkelijke, professionele instellingen. Hands-on activiteiten richten zich op programmering, databases en systeembeheer en -onderhoud.

De BS in de toegepaste business information systems degree programma introduceert u in de computerwetenschappen en informatietechnologie door een basis te bieden voor programmering en probleemoplossing met behulp van computer programmering. Het curriculum gaat voort met fundamenten van netwerken en netwerken in IT, systeembeheer en onderhoud, evenals platformtechnologieën. U maakt ook deel uit van het bedrijfsleven, met inbegrip van bedrijfsstatistieken, objectgerichte programmering voor bedrijfs- en IT-projectmanagement.

Wat je leert

Verken de studie van database, programmering en systeembeheer
Cursusonderwerpen zijn onder meer:

  • Ontwerp, ontwikkeling, implementatie en onderhoud van relatie database structuren
  • Ontwikkeling van informatiesystemen in het kader van bedrijfsinformatiesystemen
  • IT Project Management
  • IT governance en ethiek
  • Proces van het integreren van verschillende systemen en software applicaties door het onderzoeken van actuele trends, strategieën en technieken
  • Centraliteit van bedrijfsinformatiesystemen bij het verbeteren van bedrijfsstrategie om organisatorisch succes te runnen

Uitkomsten carrière

Zoek uw carriere weg in de informatiesystemetechnologie
Bij het voltooien van dit bedrijfsinformatiesysteemprogramma, moet u de mogelijkheden hebben om kennis te maken van kernvennootschappen en informatiesystemen om de organisaties succesvol te helpen. Afgestudeerden zijn voorbereid op een carriere als systeemanalist, databasebeheerder, netwerk- en computersysteembeheerder of bedrijfsanalist.

programma Locaties

campus
Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

On-campus programma onthullingen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan