Bsc in toegepaste boekhouding

OPAL College London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in toegepaste boekhouding

OPAL College London

BSc in Toegepaste Accounting

ACCA en Oxford Brookes University hebben samengewerkt om een ​​BSc in Toegepaste Rekeningkunde te ontwikkelen, die uitsluitend beschikbaar is voor ACCA-studenten die een diploma willen behalen tijdens het studeer naar de ACCA-kwalificatie.

Het hoofddoel van het BSc-programma is de toegang tot de Oxford Brookes University (OBU) te vergroten en ACCA-studenten over de hele wereld de kans te bieden om een ​​OBU-graad te behalen. De BSc-graad streeft naar het vergroten en uitbreiden van de kennis en vaardigheden die u in uw beroepsonderwijs heeft behaald, en om uw effectiviteit te verbeteren als professionele accountantstudent en toekomstige financiele professional.

Dus door het behalen van de BSc (Hons) in Toegepaste Accounting, toegekend door de Oxford Brookes University, zal u niet alleen aan potentiële of bestaande werkgevers aantonen dat u over alle relevante afgestudeerde vaardigheden beschikt om u te voorzien van een briljante carrière in accounting en finance, maar dat Het komt uit een universiteit die een reputatie heeft voor uitmuntendheid.

Om de graad te behalen moet u alle modules van het fundamentele niveau van ACCA voltooien en een onderzoeks- en analyseproject voorleggen aan de universiteit voor beoordeling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates