Bsc in toegepaste boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in Toegepaste Accounting

ACCA en Oxford Brookes University hebben samengewerkt om een ​​BSc in Toegepaste Rekeningkunde te ontwikkelen, die uitsluitend beschikbaar is voor ACCA-studenten die een diploma willen behalen tijdens het studeer naar de ACCA-kwalificatie.

Het hoofddoel van het BSc-programma is de toegang tot de Oxford Brookes University (OBU) te vergroten en ACCA-studenten over de hele wereld de kans te bieden om een ​​OBU-graad te behalen. De BSc-graad streeft naar het vergroten en uitbreiden van de kennis en vaardigheden die u in uw beroepsonderwijs heeft behaald, en om uw effectiviteit te verbeteren als professionele accountantstudent en toekomstige financiele professional.

Dus door het behalen van de BSc (Hons) in Toegepaste Accounting, toegekend door de Oxford Brookes University, zal u niet alleen aan potentiële of bestaande werkgevers aantonen dat u over alle relevante afgestudeerde vaardigheden beschikt om u te voorzien van een briljante carrière in accounting en finance, maar dat Het komt uit een universiteit die een reputatie heeft voor uitmuntendheid.

Om de graad te behalen moet u alle modules van het fundamentele niveau van ACCA voltooien en een onderzoeks- en analyseproject voorleggen aan de universiteit voor beoordeling.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

OPAL College in Londen is een van de meest veelbelovende nieuwe onafhankelijke colleges van hoger en voortgezet onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. We bieden een waaier van Diploma, Hoger Diploma, b ... Lees meer

OPAL College in Londen is een van de meest veelbelovende nieuwe onafhankelijke colleges van hoger en voortgezet onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. We bieden een waaier van Diploma, Hoger Diploma, bachelor-, master en professionele opleidingen in IT, Business, Marketing, Boekhouding, gezondheidszorg en sociale zorg, Reizen, Toerisme en Hospitality Management, samen met een scala aan beroepsgerichte georiënteerde pre-universitaire opleidingen voor een betere bereiden studenten voor op de ontberingen van het diploma het onderwijs. &nbsp Wij streven ernaar om een ​​reputatie te verdienen voor het leveren van kwaliteit cursussen op kosten die een uitstekende waarde te geven voor uw geld. We zijn ervan overtuigd van de mogelijkheid om dit te doen omdat onze onafhankelijkheid betekent dat we controleren onze eigen kosten. Echter, onze concurrerend tarief tarief is niet ten koste van de kwaliteit. &nbsp Het College is gelegen in een levendige, multi-culturele wijk van Londen.Wij geloven dat we een uniek inzicht in de onderwijsbehoeften van leerlingen. Er is een waarneembare familiale sfeer bij OPAL College in Londen. Door de universiteit normen die wij zijn een relatief kleine educatieve gemeenschap, maar dit zal ons in staat stellen om elk een van onze onze studenten als individuen weet - iets wat volgens mij van cruciaal belang te zorgen voor een student 's succes in het hoger onderwijs. &nbsp Het College is een spannende omgeving om nieuwe vrienden, waar mensen uit Groot-Brittannië, China, Azië, het Caribisch gebied, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en elders in Europa kan voldoen aan kunnen voldoen. De cultuur is rijk en divers, met studenten brengen talloze verschillende perspectieven op alle gebieden van het college leven. &nbsp We hebben een onderscheidende academische ethos. Er zijn met name twee punten die ik zou willen maken in dit verband.Ten eerste, wij zijn een creatief leren en ontwikkeling instelling waarvan leerstrategieën zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat onze studenten slagen in hun studie en in de toekomst. We nemen een 'open deur '-beleid, hebben een waardering voor het werken met en door problemen van de menselijke verschillen en diversiteit, en als zodanig, is er een nadruk op individuele aandacht en differentiatie. Ten tweede hebben we een sterk ontwikkeld en ervaren pastorale zorg systeem dat is geprojecteerd als een van de sleutels tot ons succes in de nabije toekomst - we om al onze studenten. Kwalificaties bereikt door middel van Opal College in Londen genieten internationale erkenning. Een kwalificatie verkregen door OCL is een sleutel tot een succesvolle en spannende toekomst. Lees Minder