BSc in Food Quality & Safety
China Pharmaceutical University
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Nanjing/Jiangsu, China
Talen
Informatie aanvragen
Studieformaat
Op de campus
Duur
4 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Invoering
BSc in Food Quality & Safety
Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hygiëne, voedselkwaliteit controle en kwaliteitsmanagement. Het programma is ontworpen om studenten voor onderzoek en academische loopbaan voor te bereiden op universiteiten, onderzoeksinstituten, en de voedingsindustrie, op het gebied van voedselveiligheid beoordeling, hygiëne controle, kwaliteitszorg, kwaliteit attest, circulatie, de fabricage, import en export, toezicht als alsmede Food and Drug Administration.
Diploma-eisen: Studenten in dit programma brengen de eerste 2 jaar het bestuderen van de basiswetenschappen, biologie en scheikunde cursussen. In het eerste semester van het 3e jaar van hun bachelor-studie, moet student kiezen uit verschillende gebieden van de concentratie.Na het afstuderen, moeten de studenten hebben afgerond kern cursussen, practica, practicum en thesis schrijven.
 
Cursus Aanbod:
Basics
- Advanced Mathematics
- Lineaire algebra Waarschijnlijkheid & statistieken
- Natuurkunde
- College Engels
- Law Basics
- Computer Basics
- Programming Language
Biologie & Chemie
- Anorganische Chemie
- Analytische Chemie
- Organische Chemie
- Fysische Chemie
- Biochemie
- Microbiologie
Kern
- Levensmiddelenchemie,
- Eten proces,
- Food Nutrition,
- Voedselveiligheid,
- Levensmiddelenhygiëne,
- Eten Analyse,
- Moderne Instrument Analyse,
- Harm en kritische Controlling (HACCP),
- Functional Food,
- Wet van Food Administration,
- Eten Normen en regelgeving