Bsc in watervoorraden en geo-milieuwetenschappen

American University Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in watervoorraden en geo-milieuwetenschappen

American University Of Technology

Wat is de missie van Water Resources Wetenschap?

Om te trainen multidisciplinaire experts geworden toekomstige wetenschappers en managers van onze watervoorraden en vul de steeds toenemende vraag naar kwalitatief banen economische impact.

Een uniek programma

De Water Resources & Geo-Milieuwetenschappen programma is de eerste en op dit moment de enige undergraduate grote aangeboden in Libanon.

Welke problemen ben ik opgeleid om op te lossen?

De Arabische wereld is meer dan 90% dor, en het belangrijkste reservoir voor de waterhuishouding in de regio Libanon. Daarom richten we ons op het oplossen van problemen van waterberging, het behoud van water, waterbeheer en waterkwaliteit om te gaan met de toenemende vraag voor de watervoorziening.

Welke onderwerpen heeft het programma te dekken?

Studenten leren door middel van een uniek programma, naar aanleiding van een multidisciplinaire benadering door integratie van de hydrogeologie, milieu, sociaal-economische en politieke aspecten van de waterzuivering en het beheer in het curriculum.

Welke soorten carrièremogelijkheden zijn open toen ik studeer Water Resources Sciences?

Er is een toenemende vraag naar water resources experts in Libanon en de regio. Dit unieke programma omvat een breed scala van specialisaties op gebieden zoals: • Milieu wetenschap en klimaatverandering • Waterzuivering en bottelen • Afvalwaterzuivering en hergebruik • Public & milieu en gezondheid • Waterkwaliteit monitoring en kwaliteitscontrole • Waterbeleid • Geïntegreerde waterreserves beheer

Waarom zou ik studeren Water Resources Wetenschap bij AUT?

De 99-krediet programma wordt voortdurend bijgewerkt om de nieuwe uitdagingen van de waterschaarste te voldoen en wordt gegeven door top experts in water met inbegrip van wetenschappers van UNESCO Institute for Water Education gevestigd in Delft, Nederland. Gastprofessoren samen met AUT faculteit ervoor zorgen dat u worden blootgesteld aan de meest recente onderzoek en technologieën.

Daarnaast is het memorandum van overeenstemming met het ministerie van Energie en Water zorg ervoor dat u op de hoogte van wijzigingen in het beleid dat de watersector in Libanon beïnvloeden. De vereiste stages die u besteedt aan water bedrijven of overheidsinstanties ervoor zorgen dat u weet wat de arbeidsmarkt over gaat en beter bereidt je voor professioneel succes.

Studenten van de Water Resources Wetenschappen aan AUT werken met gemeenten op de kwaliteit van het testen van water. Een voorbeeld hiervan is de Phoenix Project met Byblos Municipality. Een ander voordeel AUT biedt, is de aanwezigheid van een Raad van Advies, bestaande uit deskundigen uit de publieke en private sector die leerlingen carrièremogelijkheden adviseren en adviseert de faculteit op het curriculum wijzigingen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van water te begeleiden.

Waar zijn de carrièremogelijkheden beschikbaar voor mij?

Carrièremogelijkheden zijn onder andere de particuliere sector, zoals milieu- of ingenieursbureaus, milieugroeperingen, water bottelen en de productie-industrie en bedrijven, waterzuiveringsinstallaties, beheer van dammen, internationale organisaties zoals de WHO, UNDP, FAO, UNEP, ESCWA, UNIDO, alsook zoals NGO's. De publieke sector (Ministerie van Energie en Water, Ministerie van Milieu, Ministerie van Landbouw, Ministerie van Volksgezondheid), Waterschappen en gemeenten.

Wat hogere academische graden kan ik voort te zetten na de BSc in Water Resources en Geo-Milieuwetenschappen?

Kandidaten kunnen nastreven MSc en PhD graden in het water resources management, milieu-wetenschappen, of in de internationale water en milieurecht, waar een hoge vraag naar experts nodig is.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Libanon - Lebanon Online
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Libanon - Lebanon Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan