Bsc in wereldwijde zakelijke informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in Global Business Informatics

De drie-jarige BSc programma in Global Business Informatics biedt u de theoretische en praktische hulpmiddelen voor het werken met IT in een internationale zakelijke context en benadrukt kwalitatieve benaderingen voor het begrip van IT, en haar wereldwijde betekenis. Het programma wordt gegeven in het Engels.


Het programma
Hoe organisaties zich bezighouden met het ontwikkelen van IT-strategieën en inzake hun onderneming over landen en verschillen, met inbegrip van verschillende beroepen, en geslacht? Hoe werkt gewone mensen technologieën in gebruik in hun dagelijkse werkomgeving? Dit zijn de belangrijkste vragen in de Global Business Informatics programma aangepakt.

Het heeft invloed op alle aspecten van de samenleving en het leven van mensen veel verder dan wat wij als technisch. Informatica is de interdisciplinaire studie van hoe technologieën worden ontwikkeld en in gebruik genomen in de sociale en organisatorische instellingen.

Wereldwijde samenwerking is een belangrijk onderdeel van de Global Business Informatics programma. Het programma wordt uitgevoerd in het Engels uitgevoerd en vele professoren hebben een internationale achtergrond. Als Global Business Informatics student, werk je in groepen met studenten van over de hele wereld en hebben een uitstekende gelegenheid om een ​​internationaal netwerk te creëren.

Programma Structuur
De BSc in Global Business Informatics is een drie-jaar full-time programma verdeeld in zes semesters. Elk jaar van de Global Business Informatics programma heeft een algemene thema voor zowel cursussen en projecten.

 • Eerste jaar (1ste en 2de semester): IT in een sociale context
 • Tweede jaar (3e en 4e semester): IT in bedrijven
 • Derde jaar (5e en 6e semester): IT in de globale wereld

IT in een sociale context, biedt moderne theorieën en perspectieven over hoe media en technologie te analyseren als een integraal onderdeel van de maatschappij, werk en sociale praktijken, evenals een basis introductie tot het op een technisch niveau, databases en big data.

IT in bedrijven, zich bezighoudt met elementaire zakelijke terminologie, organisatietheorie, enterprise-systemen en informatie management en de stand van de techniek bij de toepassing van proces perspectieven op het modelleren van IT en werken in organisaties om bedrijfsprocessen te verbeteren.

IT in de globale wereld, gaat in diepten met het idee van de globalisering en de dynamiek in het brengen van verschillende culturen om te communiceren in technologische gemedieerde contexten, evenals het beheer uitdagingen in het bestuur van het onder die omstandigheden.


Carriere Vooruitzichten
De competenties van de Global Business Informatics en het mondiale perspectief van het programma bereidt je voor op een carrière in zowel de Deense als de wereldwijde / internationale context werken zoals bijvoorbeeld:

 • Projectcoördinator
 • Proces analist
 • Kwaliteit professional
 • IT architect
 • Ondersteuning Chain Manager
 • Business Developer

Als Project coordinator, kunt u functioneren als projectmanager en projecten en verschillende taken te coördineren. U zal de verbindende schakel tussen alle betrokkenen van het project en zorgen voor continue communicatie tussen alle niveaus van een onderneming en haar partners - nationaal en mondiaal.

Een Proces analist observeert en documenten processen werken en kan dan passen IT-systemen en organisaties met elkaar.

Zoals Kwaliteit professional, kunt u de kwaliteit metingen van het bedrijf IT-oplossingen te maken, te interpreteren en te initiëren verbeterprojecten. U kunt ook de kwaliteit te ontwikkelen in overeenstemming met de internationale normen.

Als Ondersteuning Chain Manager kunt u analyses van het gebruik van IT-systemen te ontwerpen onderwijsprogramma's voor de gebruikers, maken, zodat gebruikers gebruik van IT-systemen en suggereren gekwalificeerd veranderingen systeem om ze gebruiksvriendelijker te maken.


Toelatingsvoorwaarden
Om te solliciteren voor toelating tot de BSc in Global Business Informatics, bent u verplicht om een ​​hoger secundair onderwijs of corresponderende buitenlandse of internationale kwalificatie hebben.


Specifieke toelatingseisen

 • Wiskunde overeenkomt met de Deense B-niveau met een gemiddelde waardering van tenminste 6 op de Deense 7-punts markering schaal van de merken opgenomen in het onderwerp op uw certificaat
 • Engels overeenkomt met de Deense B-niveau met een gemiddelde waardering van tenminste 6 op de Deense 7-punts markering schaal van de merken opgenomen in het onderwerp op uw certificaat
 • U moet bedreven in mondelinge en geschreven Engels, zoals het programma wordt onderwezen in het Engels.


Collegegeld
EU / EER-burgers zijn geen collegegeld niet te betalen (met inbegrip van de burgers van de Scandinavische landen). Niet-EU / EER-burgers zijn om het collegegeld te betalen.


Beurzen
Houd er rekening mee dat de IT-universiteit van Kopenhagen biedt geen beurzen voor studenten die voor een bacheloropleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The IT University is creating more IT graduates, than any other university in Denmark and offers a variety of research based study programmes within the field of IT.

The IT University is creating more IT graduates, than any other university in Denmark and offers a variety of research based study programmes within the field of IT. Lees Minder