Bsc in wiskunde voor het initiƫle programma voor het voortgezet onderwijs - initiƫle docent licentie

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in wiskunde voor het initiële programma voor het voortgezet onderwijs - initiële docent licentie

Grand Canyon University

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Bereid je voor om een ​​licentiaire wiskunde leraar in het secundair onderwijs te worden

De Grand Canyon University (GCU) biedt de bachelor of science in wiskunde voor het secundair onderwijs aan om toekomstige middelbare en middelbare schoolopvoeders te voorzien van wiskundekennis en hands-on training die nodig zijn om succesvolle wiskunde leraren te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen.

De BS in de wiskunde voor het voortgezet onderwijs is beschikbaar in het kader van een joint venture tussen GCU's College of Humanities and Social Sciences en College of Education. Wanneer u afstuderen van de Bachelor of Science in Wiskunde opleiding, krijg je de basisvaardigheden en tools die nodig zijn om het secundair onderwijs certificaat in de wiskunde te verdienen. Je zal ook kwalificeren voor een middelwaardige endossement, waarmee je de middelbare school en de middelbare schoolstudenten kan leren.

Programma's die leiden tot certificering van de leraren kunnen practicum uren, examens, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van GCU vereisen.

degree Outcomes

Identificeer de beste onderwijsteorieën

Als u streef naar een leraarskandidaat, kunt u inhoudskennis verwerven en gelijke onderwijspraktijken ontwikkelen op basis van onderzoeksgebaseerde theorieën. Deze Bachelor of Science in wiskunde programma bereidt u voor om onderzoek, kritisch denken en effectieve communicatie binnen de wiskunde te gebruiken. U kunt deze vaardigheden toepassen in de middelbare klaslokalen door middel van vereiste practicum en leerling-leraar ervaringen.

Je moet een praktische praktijkervaring uitvoeren om de wiskunde te leren kennen met behulp van een verscheidenheid aan methoden en strategieën voor middelbare en middelbare schoolstudenten. Het practicum wordt afgerond door middel van een leerervaring in een real-world secundair klaslokaal in combinatie met het GCU's Office of Field Experience.

Wat je leert

Ontdek hoe u midden- en middelbare schoolstudenten bereikt

Als student in dit programma studeert u:

  • Meetkunde, algebra, trigonometrie en calculus
  • Onderwijsstrategieën
  • Theorieën voor klaslokaalbeheer
  • Kritische denk- en onderzoeksvaardigheden

Uitkomsten carrière

Bereid je voor om wiskunde aan middelbare schoolstudenten te leren

Aangezien de Bachelor of Science in de wiskunde voor het secundair onderwijs een licentieprogramma is, leert u de vereisten die nodig zijn om licenties voor het secundair onderwijs in wiskunde te verdienen. Vanwege een tekort aan gekwalificeerde leraren, zowel in Arizona als nationaal, is de verwachte werkgelegenheidsgroei voor middelbare schoolleiders iets lager, met ongeveer 53.000 bijkomende middelbare schoolonderwijs in 2022 beschikbaar, met geografie en staatsfinanciering die integrale rollen speelt in Toekomstige werkgelegenheidstendensen. *

* Informatie verkregen uit het Bureau van de Arbeidsstatistieken

programma Locaties

Campus

Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan