Bsc informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bsccompsci

Undergraduate opleiding in Computer Science BSc G400:

Tijdens deze cursus leert u over allerlei computationele systemen, hun theorie, ontwerp, ontwikkeling en toepassing. Dit geldt ook voor programmeertalen, software engineering, kunstmatige intelligentie, besturingssystemen, databases, natuur geïnspireerde berekening, gedistribueerd programmeren, robotica en de theorie van berekeningen. De mate bevat concepten uit uiteenlopende gebieden als wiskunde, techniek, taalkunde en psychologie.

Computer wetenschappers ontwerp en maak zoekmachines, social networking-toepassingen, software-applicaties gebruikt in de financiële wereld om klantprofielen kaart te brengen en bloot creditcardfraude, en software-applicaties gebruikt in de medische sector om kanker te identificeren door de analyse van medische beelden.

Op een dieper wetenschappelijk / wiskundige niveau, kijken we naar de theorie die ten grondslag liggen complexe algoritmen, of de moeilijkheid van het implementeren van oplossingen voor complexe problemen op een aantoonbaar betrouwbare manier. Op het technische vlak, zorgen we ervoor dat complexe systemen zijn gebouwd om passende normen, goed worden getest en efficiënt verlopen. Dan op het menselijke vlak, zorgen we ervoor dat applicaties zijn eenvoudig te leren en te gebruiken en zijn goed afgestemd op de functionele verwachtingen.

In Birmingham, hebben we wereldwijd toonaangevend onderzoek op het gebied van originaliteit, betekenis en strengheid. Wij bieden specialistische onderwijs en zetten zich in voor de ondersteuning van onze afgestudeerden bij het vaststellen van hun carrière.

De School of Computer Science is vastbesloten om de student ervaring in het leveren student alumni mentoring, een toegewijd team van welzijn en een speciale loopbanen en inzetbaarheid officer. We zijn enthousiast om u te verwelkomen in onze vriendelijke, inclusieve en veelzijdige School.

Cursus Details

Tijdens deze cursus leer je over allerlei computationele systemen; hun theorie, ontwerp, ontwikkeling en toepassing. Dit geldt ook voor programmeertalen, software engineering, kunstmatige intelligentie, besturingssystemen, databases, natuur geïnspireerde berekening, gedistribueerd programmeren, robotica en de theorie van berekeningen. Maar het gaat breder dan dit en je zult ook concepten uit uiteenlopende gebieden als wiskunde, techniek, taalkunde en psychologie te verkennen.

Inzetbaarheid

Gemiddeld 90% van de studenten die afstuderen uit deze cursus gaat u rechtdoor naar werk en / of verdere studie na het afstuderen. Van degenen die in het werk, 95% zijn in de professionele of leidinggevende banen en typisch verdienen in het bereik? 21,000-? 31.000 pa zes maanden na het afstuderen.

Preparaing voor je carrière is een van de eerste dingen die je nodig hebt om na te denken over wanneer je de universiteit te starten. Onze Computer Science afgestudeerden kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan carrièremogelijkheden, waaronder het werken met één van de wereldwijde technologie reuzen, of in andere gebieden van de industrie en technologie. Maar je zult ook zeer gewild bij werkgevers in het gebied van financiën, het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en onderzoek.

Aan de Universiteit van Birmingham, verbeteren we ook uw inzetbaarheid met uitstekende kansen voor de industrie ervaring op te doen, helpen u om mentoring kansen, wereldwijde stages en stages te beveiligen, vanaf de zomer van banen naar het doorbrengen van een heel jaar in de industrie tussen de tweede en laatste studiejaren. Deze plaatsing jaar is een kans om geld te verdienen en krijgen real-life ervaring, waardoor je betrokken te raken bij serieuze projecten en in de praktijk de vaardigheden en kennis opgedaan met je diploma te zetten. Het is een geweldige kans om je waarde te bewijzen en posities leiden vaak tot sponsoring en / of het aanbod van een afgestudeerde baan.

Of u nu een duidelijk beeld van waar uw ambities voor de toekomst liggen of wilt u de brede waaier van mogelijkheden te overwegen als je eenmaal een Birmingham graad, kunnen onze Careers Network u helpen uw doel te bereiken.

Onze unieke loopbaanbegeleiding dienst is afgestemd op uw academische vakgebied, het aanbieden van een gespecialiseerd team (in elk van de vijf academische colleges), die u deskundig advies kan geven. Zodra u een carrière in je vizier, zal een-op-een ondersteuning met cv's en sollicitaties helpen u de rand. Bovendien, onze werkgever-onderschreven bekroonde Persoonlijke Vaardigheden Award (PSA) herkent uw extra-curriculaire activiteiten, en zorgt voor een geaccrediteerde inzetbaarheid programma ontworpen om uw carrière te verbeteren.

Uw Birmingham diploma is het bewijs van uw vermogen om te slagen in een veeleisende academische omgeving. Werkgevers richten Birmingham studenten voor hun drive, diversiteit, communicatie en probleemoplossende vaardigheden, hun team werken vaardigheden en cultureel bewustzijn, en onze graduate werkgelegenheid statistieken zijn blijven klimmen met een snelheid ver boven de nationale trends. Als u het grootste deel van de brede waaier van diensten te maken zul je in staat om je carrière te ontwikkelen vanaf het moment dat je aankomt.

Carrière omgeving van de vorige afgestudeerden zijn onder andere:

  • Accenture
  • Goldman Sachs
  • Honda
  • PK
  • IBM
  • logica
  • QinetiQ
  • Rolls Royce
  • UBS
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community o ... Lees meer

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community of researchers and students. With over 5,000 international students from more than 150 countries, and 31% of our academic staff from overseas, our campus is truly a diverse and global place which attracts the brightest and best international students and staff. Lees Minder